Nieuwe LEGO Harry potter 76429 pratende sorteer hoed reveal

Brickyes

Stap binnen in de betoverende wereld van LEGO Harry Potter met de gloednieuwe set: 76429 Pratende Sorteerhoed! Ontdek de magie van Zweinstein als nooit tevoren, terwijl deze unieke LEGO-set je meeneemt op een avontuur vol toverkracht en verrassingen. 

Nieuwe LEGO Harry potter 76429 pratende sorteer hoed reveal

Wat kan je van deze set verwachten?

Bereid je voor op een betoverende reis naar Zweinstein met de langverwachte LEGO Harry Potter set: 76429 Pratende Sorteerhoed Reveal! Met 561 stukjes biedt deze bouwset niet alleen een meeslepende bouwervaring, maar ook een ticket naar de magische wereld van Harry Potter.

Voor de prijs van €99.99 belooft deze set een waardevolle toevoeging te zijn aan je LEGO-collectie. Mark je kalender, want op 1 maart 2024 komt de magie tot leven! Verlies jezelf in het plezier van het bouwen terwijl je de iconische momenten van Zweinstein nabootst.

Laat je verrassen door de pratende sorteerhoed en beleef de avonturen van je favoriete personages opnieuw. Of je nu een Harry Potter-fan bent of gewoon houdt van creatieve bouwuitdagingen, deze release belooft een onvergetelijk avontuur te worden.

Ben je fan van LEGO Harry Potter, kijk dan een keer naar onderstaande sets: