UPDATE! Nieuwe LEGO Harry Potter 76437 The Burrow collectors edition op 1 september 2024 officiële release

Brickyes

Harry Potter-fans en LEGO-liefhebbers kunnen hun hart ophalen met de nieuwste aankondiging van LEGO. Deze herfst brengt LEGO de langverwachte LEGO Harry Potter 76437 The Burrow Collectors Edition uit. Met veel zorg en aandacht voor detail, belooft deze nieuwe toevoeging een betoverende bouwervaring die de magie van de toverwereld direct naar je huis brengt. Lees verder voor meer details over deze spannende nieuwe set en blijf op de hoogte van toekomstige updates.

2.png

Een uitdagende bouwervaring 

De LEGO Harry Potter 76437 The Burrow Collectors Edition bestaat uit 2405 stukjes, wat zorgt voor een complexe en bevredigende bouwervaring. Deze set stelt je in staat om het geliefde huis van de familie Weasley, bekend als The Burrow, tot in de kleinste details na te bouwen. Van de scheve verdiepingen tot de knusse kamers, elk aspect van dit unieke huis is nauwkeurig weergegeven.

UPDATE! Minifiguren

De set komt samen met 10 minifiguren waaronder  Harry Potter, Ron, Ginevra ‘Ginny’, Molly, Arthur, Fred George, Charlie, Bill & Percy. 

Een waardevolle collectors edition 

Voor een prijs van €259,99 biedt deze set een ongeëvenaarde bouwervaring en een prachtig displaymodel dat zeker een pronkstuk zal zijn in elke Harry Potter- of LEGO-collectie. De aandacht voor detail en de omvang van de set rechtvaardigen de prijs en maken het een waardevolle investering voor fans.

releasedatum

De LEGO Harry Potter 76437 The Burrow Collectors Edition wordt op 1 september 2024 uitgebracht. Zorg ervoor dat je deze datum in je agenda markeert, zodat je een van de eersten kunt zijn om deze betoverende set aan je collectie toe te voegen.

3 GWP's !

Vanaf een besteding van €40 aan Harry Potter-producten ontvang je de set LEGO 30677 Draco in the Forbidden Forest. Deze set brengt een iconisch moment uit de tovenaarswereld tot leven, waarin Draco Malfidus een ontmoeting heeft in het Verboden Bos. Met zijn compacte formaat en herkenbare details is dit een must-have voor elke Harry Potter-fan.

Bij een aankoop vanaf €130 aan Harry Potter-artikelen krijg je de exclusieve set LEGO 40695 Borgin and Burkes: Floo Network. Deze gedetailleerde set laat bouwers de geheimzinnige sfeer van de Wegisweg ervaren, met de beruchte Borgin & Burkes-winkel als hoogtepunt. Het is een perfecte aanvulling op de bestaande LEGO Harry Potter-collecties.

Daarnaast is er de LEGO 5009008 Collectible Weasley Clock, een exclusief cadeau dat speciaal is ontworpen voor fans die The Burrow set bezitten. Deze set is een prachtige replica van de iconische Weasley-klok die de locatie van elk familielid bijhoudt.

Deze acties zijn beperkt beschikbaar, dus het is een goed moment om je Harry Potter-collectie aan te vullen met deze bijzondere GWP-sets!

Wat is the burrow?

The Burrow was het familiehuis van de familie Wemel, gelegen aan de rand van het dorpje Oterij St. Catchpole in Devon, Engeland. Het was een volledig magische woning die een tweede thuis werd voor Harry Potter. Er stonden een schuur en een kippenhok in de buurt.

Het Nest werd bijeengehouden door magie en was van binnen zeer rommelig, maar tegelijkertijd erg gastvrij. Het werd ook vermeld dat het vrij dicht bij het huis van de familie Leeflang lag. In 1997, na de dood van Albus Perkamentus, werd het Nest het hoofdkwartier van de Orde van de Feniks.

Tijdens het hoogtepunt van de Tweede Tovenaarsoorlog werden de Wemels gedwongen hun huis te verlaten toen ze doelwit werden van de Dooddoeners. Arthur en Molly keerden na de Slag om Zweinstein weer terug naar the Burrow. Hun huis werd uiteindelijk een geliefde fotoplek voor liefhebbers van de tovergeschiedenis.

Ben je fan van de Harry Potter LEGO sets? Kijk dan een keertje naar onderstaande sets:

Vind de beste prijs