Nieuwe LEGO Disney BrickHeadz sets: Verzamel je favoriete personages!

Brickyes
LEGO Sets added on 2024-01-02

Nieuwe LEGO BrickHeadz sets brengen Disney favorieten tot leven! BrickHeadz liefhebbers kunnen zich verheugen, want LEGO heeft drie gloednieuwe sets toegevoegd aan het populaire BrickHeadz thema. 

Deze sets bevatten geliefde personages uit bekende Disney franchises en zijn perfect om te bouwen en te verzamelen. Laten we eens kijken naar de nieuwe toevoegingen aan de BrickHeadz familie: Stitch, Iron Spider-Man en Groot in pot.

LEGO Stitch - 40674

 Als je een fan bent van Disney's Lilo & Stitch, dan is de LEGO BrickHeadz Stitch set zeker iets voor jou. Met 152 stukjes bouw je een schattig en gedetailleerd model van Stitch zelf. Hij heeft zijn kenmerkende blauwe vacht, grote oren en schattige gezichtsuitdrukking. Deze set is perfect om te pronken op je bureau, boekenplank of in je BrickHeadz verzameling. En met een prijs van slechts €9,99 is het ook nog eens betaalbaar. 

LEGO Iron Spider-Man - 40670

Voor fans van de Marvel Cinematic Universe is er de LEGO BrickHeadz Iron Spider-Man set. Met 91 stukjes bouw je een miniversie van de iconische superheld. Hij is uitgerust met een gestroomlijnd rood en blauw pak, en zijn kenmerkende spinnenwebben op zijn borst. Deze set is perfect voor iedereen die dol is op Spider-Man en zijn avonturen in het Marvel-universum. Voor slechts €9,99 kun je deze BrickHeadz Spider-Man aan je collectie toevoegen. 

LEGO Groot in pot - 40671 

Een andere opmerkelijke toevoeging aan het BrickHeadz assortiment is de LEGO BrickHeadz Baby Groot in een pot set. Met 113 stukjes bouw je een schattige versie van Baby Groot in zijn iconische bloempot. Deze set is perfect voor fans van Guardians of the Galaxy en Baby Groot in het bijzonder. Zet hem neer op je bureau, naast je televisie of voeg hem toe aan je BrickHeadz collectie. Met een prijs van €9,99 is dit een onweerstaanbare set voor elke fan. 

Met deze drie nieuwe BrickHeadz sets biedt LEGO fans de mogelijkheid om hun favoriete Disney personages in BrickHeadz stijl te verzamelen. Alle sets hebben een aantrekkelijke prijs van €9,99, waardoor ze perfect zijn als cadeau voor jezelf of voor een BrickHeadz liefhebber in je leven. Dus waar wacht je nog op? Duik in de wereld van BrickHeadz en breid je collectie uit met deze schitterende nieuwe sets!