Nieuwe LEGO City Sets: Duik in Avonturen met (60421)Robot World Roller Coaster Park, (60422)Seaside Harbor en (60408)Car Transporter Truck

Brickyes

Met de lancering van drie nieuwe LEGO City sets in augustus 2024, belooft LEGO opnieuw grenzen te verleggen en de verbeelding van bouwers van alle leeftijden te prikkelen. De sets, waaronder Robot World Roller Coaster Park, Seaside Harbor met Cargo Ship en Car Transporter Truck met Sports Car, beloven spannende avonturen en eindeloos bouwplezier. Hoewel er momenteel nog niet veel bekend is over de details van de sets, zullen we zodra de informatie beschikbaar is, deze met jullie delen.

Nieuwe LEGO City Sets: Duik in Avonturen met (60421 )Robot World Roller Coaster Park, (60422 )Seaside Harbor en (60408 )Car Transporter Truck

LEGO city (60421) Robot World Roller Coaster Park 

Stap in de toekomst van vermaak met de LEGO City Robot World Roller Coaster Park. Deze set neemt bouwers mee naar een wereld vol innovatieve technologie en spannende attracties. Met een prijs van €99,99 biedt deze set een mix van bouwuitdagingen en fantasierijk spel.

LEGO city (60422) Seaside Harbor with Cargo Ship 

De LEGO City Seaside Harbor met Cargo Ship biedt een avontuurlijke ervaring aan de kustlijn. Met een prijs van €109,99 opent deze set een wereld van maritieme verkenning en handelsactiviteiten. Bouwers kunnen zich verheugen op het bouwen van een gedetailleerde haven met een vrachtschip en tal van accessoires.

LEGO city (60408) Car Transporter Truck with Sports Car 

Voor liefhebbers van snelheid en voertuigen komt de LEGO City Car Transporter Truck with Sports Car. Met een prijs van €99,99 brengt deze set het transport van luxe auto's tot leven. Bouwers kunnen genieten van het samenstellen van een vrachtwagen met een sportwagen en het bedenken van allerlei avonturen op de weg.

Hoewel de details nog schaars zijn, beloven deze LEGO City sets weer urenlang bouw- en speelplezier. Blijf op de hoogte voor meer informatie zodra deze beschikbaar is.

Ben je fan van LEGO city? Kijk dan eens naar onderstaande sets:

Vind de beste prijs