Nieuwe LEGO Botanical sets: 10368 Chrysanthemum en 10369 Plum Blossom in aantocht

Brickyes

LEGO blijft indruk maken met zijn Botanical Collection, en deze zomer worden twee nieuwe sets toegevoegd die zeker bloemenliefhebbers en bouwfans zullen bekoren. Op 1 augustus 2024 brengt LEGO twee prachtige bloemenbouwsets uit: de LEGO Botanical 10368 Chrysanthemum en de LEGO Botanical 10369 Plum Blossom. Deze sets bieden een perfecte combinatie van bouwplezier en botanische schoonheid, ideaal voor volwassenen die hun creativiteit willen uitdrukken en hun interieur willen verfraaien. Hieronder vind je alle details over deze nieuwe aanwinsten.

Nieuwe LEGO Botanical sets: 10368 Chrysanthemum en 10369 Plum Blossom

LEGO Botanical 10368 Chrysanthemum

De LEGO Botanical 10368 Chrysanthemum set bestaat uit 278 stenen en biedt een realistische weergave van de geliefde chrysant. Deze set is ontworpen om de prachtige en complexe structuur van de bloem na te bootsen, met levendige kleuren en gedetailleerde bloemblaadjes die de set tot leven brengen.

Met een prijs van €29,99 biedt deze set uitstekende waarde voor zijn gedetailleerdheid en schoonheid. Het is een betaalbare manier om een stukje natuur in huis te halen, zonder concessies te doen aan de kwaliteit en het ontwerp.

Aanbevolen voor bouwers van 18 jaar en ouder, biedt de LEGO Botanical 10368 Chrysanthemum een rustige en bevredigende bouwervaring. Het is een ideaal project voor een ontspannen middag, waarbij je je kunt onderdompelen in de rustgevende activiteit van het creëren van een prachtige bloem.

LEGO Botanical 10369 Plum Blossom

De LEGO Botanical 10369 Plum Blossom set bestaat uit 327 stenen en stelt je in staat om de delicate en betoverende bloesem van de pruimenboom na te bootsen. Met subtiele kleuren en een verfijnde vormgeving brengt deze set de schoonheid van de natuur naar je LEGO-collectie.

Ook geprijsd op €29,99, biedt de LEGO Botanical 10369 Plum Blossom een betaalbare manier om een stukje kunst in huis te halen. De set combineert LEGO’s bouwplezier met de esthetiek van een verfijnd bloemenarrangement.

Met een aanbevolen leeftijd van 18+, is de Plum Blossom-set bedoeld voor volwassen bouwers die op zoek zijn naar een uitdagend en ontspannend project. Het gedetailleerde ontwerp en de zorgvuldige bouwtechnieken maken dit een bevredigende ervaring voor elke volwassene die van LEGO en bloemen houdt.
 

Ben je fan van de LEGO botanical collectie? Kijk dan een keertje naar onderstaande sets:

Vind de beste prijs