Nieuwe LEGO bloemen voor 2024

Brickyes

In 2024 brengt LEGO twee nieuwe bloemen sets uit die de schoonheid van de natuur in de wereld van bouwen brengen. Hoewel er nog niet veel details bekend zijn, laten de voorlopige gegevens zien dat LEGO-fans kunnen uitkijken naar een overvloed aan bloemrijke pracht en unieke bouwervaringen. Laten we een kijkje nemen naar wat we tot nu toe weten over deze opwindende sets.

Nieuwe LEGO bloemen voor 2024 Nieuwe LEGO bloemen voor 2024

Rose Flower Bouquet (10328) 

De "Rose Flower Bouquet" is een betoverende set die 822 stukjes bevat, waarmee LEGO-liefhebbers een prachtig boeket rozen kunnen creëren, aangevuld met kleine witte bloemen. Deze set belooft niet alleen een visueel aantrekkelijk resultaat, maar biedt ook een uitdagende bouwervaring. Met een prijs van €59,99 biedt deze set een betaalbare mogelijkheid om een blijvend symbool van liefde en schoonheid te creëren.

Flower pots (10329) 

Voor degenen die graag een divers assortiment bloemen willen toevoegen aan hun LEGO-collectie, is de "Flower pots" set een must-have. Met 8 verschillende bloemen die elk in hun eigen unieke pot zijn geplaatst, brengt deze set een levendig en gevarieerd stukje natuur naar de LEGO-wereld. Opmerkelijk is de toevoeging van een venus fly trap en een cactus, waardoor de set niet alleen mooi, maar ook intrigerend wordt. Met 758 stukjes en een belofte van veel interessante LEGO-stenen, is deze set geschikt voor zowel beginnende bouwers als ervaren LEGO-fans.

Vanaf wanneer beschikbaar?

Beide sets worden verwacht op 1 januari, ruim op tijd voor om deze bloemen te bestellen voor valentijnsdag!

Ben je fan van de LEGO bloemen en planten? Hieronder vind je een aantal van deze leuke sets.