Dit zijn de GWPs voor december

Brickyes

December brengt niet alleen feestelijke sferen, maar ook opwindend nieuws voor LEGO-liefhebbers. Ontdek in ons artikel welke gloednieuwe en gratis LEGO-sets beschikbaar zijn in de maand december en wat je moet doen om de sets te verkrijgen.

Nieuwe GWPs voor december uitgelekt! Foto's van FanKlockow.pl

LEGO 40604 Kerstbollen

We weten nog niet alles over deze set. Maar wat we weten is dat de set uit 182 stukjes bestaat en dan deze set  waarschijnlijk 1 december gratis verkrijgbaar is bij je aankoop. Uit een bron (Brick clicker) weten we dat je een uitgave moet doen van €70, dus bij ons zal het dan ook 1 van die 2 zijn om de set te bemachtogen.  Op de foto zien we 3 gekleurde kerstballen, 1 rode, 1 gele en 1 groene. Je kan de Kerstballen ook echt in de kertboom hangen met de bijgevoegde haakjes.

LEGO 40603 paard en koets

Deze set heeft 153 stukjes en zou ook 1 december gratis te krijgen zijn bij je aankoop. Uit dezelfde bron weten we dat je een uitgave moet doen van €150 om de set te bemachtigen, ook bij ons zal 1 van deze prijzen gelden. Op de foto zien we een paard met een mooi gedetailleerde koets en maarliefts 3 minifiguren.

Ben jij fan van de kerst set van LEGO, kijk dan een keertje naar onderstaande sets: