Nieuwe details over de LEGO Medieval Town Square (10332)!

Brickyes

LEGO-fans wereldwijd kunnen zich verheugen, want binnenkort wordt de Medieval Town Square (Set 10332) gelanceerd. Geruchten zeggen dat de set in April 2024 uit komt. Deze nieuwe set, met een prijs van €229,99 en een indrukwekkend aantal van 3304 stukjes, neemt bouwers mee terug naar een betoverend tijdperk vol middeleeuwse charme en karakter.

Nieuwe details over de LEGO Medieval Town Square (10332)! Nieuwe details over de LEGO Medieval Town Square (10332)!

De nieuwe LEGO-set, genaamd "Medieval Town Square," biedt een boeiende reis naar het middeleeuwse leven met zijn diverse en gedetailleerde bouwelementen. De set omvat een oud boerderijhuis, een charmante kaasfabriek, de sfeervolle Gebroken Bijl Herberg, een imposante wachttoren en een levendige werktplaats voor schildsmeden.

De minifiguren in deze set voegen karakter toe aan de middeleeuwse stad en omvatten een timmerman, belastinginner, torenwachter en diverse dieren die de omgeving tot leven brengen. Elk bouwelement vertelt een verhaal, van ambachtslieden die hard aan het werk zijn tot herbergbezoekers die genieten van een rustig moment.

Met oog voor detail en historische sfeer biedt de "Medieval Town Square" LEGO-set een boeiende ervaring voor zowel bouwers als verzamelaars. Het is een uitnodigende reis naar een tijdperk van ridders, ambachtslieden en middeleeuwse charme.

Fan van middeleeuwse LEGO sets, bekijk dan ook deze sets: