UPDATE! Nieuw LEGO thema "Wicked" betreedt de LEGO wereld

Brickyes

LEGO fans wereldwijd kunnen zich verheugen op een gloednieuw thema dat de creativiteit en verbeeldingskracht naar nieuwe hoogten zal tillen. Het langverwachte LEGO thema genaamd "Wicked" is klaar om zijn intrede te maken in de LEGO-arena en belooft een ongeëvenaarde bouwervaring te bieden voor LEGO bouwers.

Nieuw LEGO Thema "Wicked" Betreedt de LEGO wereld Nieuw LEGO Thema "Wicked" Betreedt de LEGO wereld

Vier LEGO sets om te ontdekken!

  • Set 75681 - Prijs €29,99
  • Set 75682 - Prijs €49,99
  • Set 75683 - Prijs €59,99
  • Set 75684 - Prijs €89,99

Hoewel we op dit moment alleen de setnummers en prijzen kunnen onthullen, kunnen LEGO fans er zeker van zijn dat zodra er meer informatie beschikbaar is over de sets binnen het "Wicked" thema, wij iedereen direct op de hoogte zullen houden.

Release datum: 1 Oktober 2024

Markeer je agenda's en maak je klaar om op 1 oktober 2024 je LEGO-verzameling uit te breiden met deze opwindende nieuwe sets uit het "Wicked" thema. Het belooft een dag vol bouwplezier te worden voor LEGO liefhebbers overal ter wereld.

UPDATE! Teaser foto

De eerste foto van het LEGO Wicked-thema is gedropt. Op de foto kunnen we zien dat de minifiguren het zelfde er uit zien als die van het LEGO Friends-thema. 

Nieuwe film op komst!

Bovendien is er nog meer opwinding op komst voor fans van het "Wicked" universum, want het eerste deel van de nieuwe film staat gepland voor release op 28 november 2024. Met grote rollen zoals Cynthia Erivo en Ariana Grande die de rol van Elphaba en Glinda hebben, Jeff Goldblum die de tovenaar van Oz speelt en nog namen zoals Jonathan Bailey, Michelle Yeoh, en Keala Settle. 
Het verhaal vertelt hoe een groen getinte vrouw, valselijk beschuldigd door de Tovenaar van Oz, verandert in de Slechte Heks van het Westen. Het is het eerste deel van een tweedelige speelfilmadaptatie van de Broadway-musical.

Met een reeks nieuwe LEGO sets en een langverwachte filmrelease, is er geen beter moment om jezelf onder te dompelen in de magie van het "Wicked" universum.