UPDATE! Nieuw LEGO Thema: LEGO Family in augustus verwacht, LEGO Family 41838 Travel memories eerste foto's en LEGO Family 41839 Message board officiële reveal

Brickyes

LEGO introduceert in augustus een geheel nieuw thema: LEGO Family. Met twee spannende sets, de LEGO Family 41838 Travel Memories en de LEGO Family 41839 Message Board, biedt dit thema nieuwe mogelijkheden voor creatieve bouwers.

Nieuw LEGO Thema: LEGO Family in augustus verwacht DuckBricks

LEGO Family 41838 Travel memories

De LEGO Family 41838 Travel Memories set is een indrukwekkende toevoeging aan het nieuwe thema. Deze set bestaat uit 1321 stenen en wordt verkocht voor €149,99. De releasedatum is vastgesteld op 1 augustus 2024.

In deze set bouw je een gedetailleerde wereldkaart in 2D, waarbij verhoogde delen met platen de topografie accentueren. Een speciaal kenmerk is de miniatuurversie van de Wonderliner-set, ontworpen door Duckbricks, winnaar van de Amerikaanse LEGO Masters. Daarnaast worden er markers meegeleverd, waarmee je de bezochte landen kunt markeren, wat de set een persoonlijke touch geeft.

LEGO Family 41839 Message board

De LEGO Family 41839 Message Board set biedt een unieke manier om berichten en woorden weer te geven. Deze set kost €109,99 en zal ook op 1 augustus 2024 verkrijgbaar zijn.

De set bevat 1743  stukjes en het is  duidelijk dat deze set veel onderdelen bevat om grote letters te bouwen. Hiermee kun je woorden en zinnen spellen die aan je muur kunnen worden opgehangen. Het is een creatieve en functionele set die perfect past in elk huis of kantoor.

Conclusie

Met de lancering van het LEGO Family thema biedt LEGO nieuwe en innovatieve manieren voor bouwers om hun creativiteit te uiten. De Travel Memories set is perfect voor reizigers die hun avonturen willen vastleggen, terwijl de Message Board set een leuke en praktische manier biedt om berichten weer te geven. Beide sets zullen ongetwijfeld populair zijn bij LEGO-fans van alle leeftijden. Mis de releasedatum van 1 augustus 2024 niet en voeg deze unieke sets toe aan je verzameling!