Nieuwe LEGO set: Beleef de avonturen van Simba in bouwvorm

Brickyes

Op 1 juni 2024 zal LEGO fans verheugen met de release van een betoverende nieuwe toevoeging aan hun collectie: LEGO Disney 43247 The Lion King. Met dit nieuwe meesterwerk brengt LEGO de geliefde Disney-klassieker tot leven in de vorm van bouwstenen. Met een indrukwekkend aantal van 1445 stenen biedt deze set een uitdagende en meeslepende bouwervaring voor fans van alle leeftijden.

Nieuw LEGO Set: Breng de Magie van The Lion King tot Leven

De iconische Leeuwenkoning in LEGO

Fans van The Lion King kunnen nu de avonturen van Simba herbeleven en hun eigen verhalen creëren met deze unieke LEGO-set. Met een gedetailleerd ontwerp en levendige kleuren brengt deze set Simba tot leven in de vorm van LEGO-blokjes, waardoor het een onmisbaar stuk wordt in elke LEGO-collectie.

Specificaties en afmetingen

De set heeft indrukwekkende afmetingen van 29 cm hoog en 29 cm breed, waardoor het een opvallend stuk is dat de essentie van Simba vastlegt. Met een totaal aantal van 1445 stenen biedt deze set een uitdagende en boeiende bouwervaring voor LEGO fans.

Prijs en beschikbaarheid

Voor een prijs van €129,99 is deze set een waardevolle toevoeging voor fans van The Lion King en LEGO-bouwers die op zoek zijn naar een uniek project. Vanaf 1 juni 2024 zal deze set verkrijgbaar zijn in winkels en online, klaar om de harten van fans wereldwijd te veroveren.

Aanbevolen leeftijd

Voor de LEGO set wordt een aanbevolen leeftijd van 18+ aangegeven. Dit komt door de complexiteit van de bouw en de fijne details die ervoor zorgen dat zelfs volwassenen zich kunnen verliezen in het bouwproces en de nostalgie van The Lion King.

Ben je fan van LEGO Disney, kijk dan een keertje naar onderstaande sets:

Vind de beste prijs