Nieuw LEGO 40690 Tribute to Jules Verne’s books: Vandaag beschikbaar als GWP!

Brickyes

LEGO-fans kunnen zich verheugen op een bijzondere nieuwe set die in juni beschikbaar komt. De LEGO 40690 Tribute to Jules Verne’s Books set  is een exclusieve GWP en zal beschikbaar zijn voor LEGO Insiders en het grote publiek. Hieronder volgt een overzicht van alle details die je moet weten over deze unieke set.

Nieuw LEGO 40690 Tribute to Jules Verne’s books: Een exclusieve GWP in juni

Setinformatie en specificaties

De "Tribute to Jules Verne’s Books" set bevat 351 stenen en één minifiguur. De set is ontworpen voor volwassenen (18+) en vormt een eerbetoon aan de beroemde werken van de Franse schrijver Jules Verne. De setnummer is 40690 en het thema van deze set is speciaal gericht op literatuur en verbeelding, geïnspireerd door de avonturen die Verne beschreef in zijn boeken.

Symbolische elementen uit Verne’s werken

Deze LEGO-set verwijst naar enkele van Jules Verne’s meest beroemde werken door middel van drie kenmerkende elementen:

  • The timetrain: Een zwarte trein die symbool staat voor ‘Around the World in Eighty Days’. Dit verhaal volgt Phileas Fogg’s avontuurlijke reis rond de wereld.

  • De heteluchtballon: Verwijst naar ‘Five Weeks in a Balloon’, Verne’s eerste gepubliceerde roman, waarin avonturiers in een ballon over het Afrikaanse continent reizen.

  • De gouden Nautilus-onderzeeër: Vertegenwoordigt ‘Twenty Thousand Leagues Under the Seas’, een van Verne’s bekendste verhalen over Kapitein Nemo en zijn onderwateravonturen.

Deze elementen vormen samen een prachtig eerbetoon aan Verne’s visionaire avonturen en fantasierijke werelden.

Beschikbaarheid en promotieperiode

Deze set wordt gratis aangeboden bij aankopen vanaf €150. De promotie loopt in twee fasen. Voor LEGO Insiders is de set beschikbaar van 21 tot en met 23 juni 2024. Hierna, van 24 tot en met 30 juni 2024, kunnen alle klanten profiteren van deze aanbieding, zolang de voorraad strekt.

Exclusiviteit en verzamelwaarde

Als een set die alleen beschikbaar is als cadeau bij aankoop, zal de "Tribute to Jules Verne’s Books" waarschijnlijk een gewild verzamelobject worden. Dergelijke sets hebben vaak een beperkte oplage, waardoor ze na de promotieperiode moeilijk te verkrijgen zijn en in waarde kunnen stijgen onder verzamelaars.

Samenvatting

Met 351 stenen, één minifiguur, en een thematische focus op de avonturen van Jules Verne, biedt deze set zowel bouwplezier als een eerbetoon aan een van de grootste schrijvers van avonturenromans. LEGO Insiders hebben de eerste kans om deze set te bemachtigen, gevolgd door een algemene promotieperiode voor alle klanten. Vergeet niet je aankopen te plannen om dit exclusieve geschenk in de wacht te slepen!