Mario Kart Rijdt Binnenkort de LEGO Super Mario Wereld binnen!

Brickyes

In een nieuwe aankondiging heeft LEGO aangekondigd dat de razend populaire Mario Kart-serie in 2025 zijn intrede zal doen in de LEGO Super Mario-wereld. Fans van zowel LEGO als Mario Kart kunnen zich verheugen op een nieuwe dimensie van bouw- en speelplezier, met deze langverwachte samenwerking die gebaseerd zal zijn op de huidige lijn van speelsets.

Mario Kart Rijdt Binnenkort de LEGO Super Mario Wereld binnen!

Gebaseerd op de huidige lijn van speelsets

De Mario Kart-serie zal nauw aansluiten bij de huidige lijn van LEGO Super Mario speelsets. Dit betekent dat fans kunnen uitkijken naar dezelfde hoogwaardige bouwkwaliteit, innovatieve speelfuncties en gedetailleerde ontwerpen die ze al kennen en waarderen van LEGO.

Een nieuwe stap in de samenwerking

De aankondiging van Mario Kart als onderdeel van de LEGO Super Mario-serie markeert een nieuwe stap in de succesvolle samenwerking tussen Nintendo en LEGO. Met eerdere releases die al een groot succes waren onder fans, belooft deze toevoeging aan de serie nog meer opwinding en mogelijkheden te bieden.

Klaar voor de start?

Of je nu een LEGO-bouwer bent, een fanatieke Mario Kart-racer, of gewoon op zoek bent naar een nieuw avontuur, de komst van Mario Kart naar LEGO Super Mario belooft een onvergetelijke ervaring te worden. Bereid je voor op de startlijn en maak je klaar voor een race die je nooit zult vergeten! Hou de website in de gaten voor alle updates.

Ben je fan van de LEGO Mario sets? kijk dan eens naar onderstaande sets:

Vind de beste prijs