Magische vooruitzichten: LEGO Harry Potter set 76439 Ollivanders wand shop & Madam Malkin's robes in juni 2024

Brickyes

Fans van LEGO en de betoverende wereld van Harry Potter kunnen hun toverstokken klaarhouden voor een nieuwe magische ervaring met de aankomende release van de LEGO Harry Potter set 76439. Deze set, gepland voor juni 2024, belooft de iconische Ollivanders Wand Shop en Madam Malkin's Robes tot leven te brengen.

ollivanders-wand-shop-universal-studios-florida-8211-oi.jpg

Wat kunnen we verwachten:

Hoewel er nog geen gedetailleerde afbeeldingen beschikbaar zijn, zijn de verwachtingen hooggespannen voor de nauwkeurige weergave van Ollivanders Wand Shop en Madam Malkin's Robes in LEGO-vorm. Fans kunnen anticiperen op het herbeleven van de momenten waar Harry zijn eerste toverstok ontving en waar tovenaarsleerlingen hun schooluniformen uitkiezen.

744 stukjes magie:

De set bestaat uit 744 stukjes, wat belooft een uitdagende en boeiende bouwervaring te worden voor zowel LEGO-beginners als ervaren bouwers. Elk stukje draagt bij aan de creatie van een betoverende omgeving die rechtstreeks uit de Harry Potter-wereld lijkt te zijn getoverd.

Prijs en release datum:

De LEGO Harry Potter set 76439 wordt naar verwachting beschikbaar gesteld voor €89,99, en fans kunnen zich verheugen op de release in juni 2024. Deze prijs biedt een toegankelijke mogelijkheid voor fans van alle leeftijden om een stukje van de magie toe te voegen aan hun LEGO-collectie.

Hoewel we nog geduld moeten hebben voor de onthulling van de set, belooft LEGO Harry Potter 76439 een betoverende toevoeging te worden aan de reeks Harry Potter-gerelateerde LEGO-sets. Fans kunnen uitkijken naar het bouwen van hun eigen stukje van de tovenaarswereld en het tot leven brengen van geliefde scènes uit de boeken en films. Blijf op de hoogte voor verdere details over deze magische LEGO-set en maak je klaar om opnieuw ondergedompeld te worden in de wonderen van de magische wereld van Harry Potter.

Ben je fan van de Harry Potter LEGO sets? Kijk dan een keertje naar onderstaande sets:

Vind de beste prijs