Maak kans op 1 miljoen LEGO Insider punten (t.w.v. €6.666,66)!

Brickyes

Een opwindende kans staat voor de deur voor alle LEGO Insiders-leden - de mogelijkheid om maar liefst 1.000.000 Insiders-punten te winnen! Dit komt neer op een verbluffend bedrag van €6.666,66, wat je in de wereld van LEGO-sets een enorme verzameling kan opleveren. Maar wat houdt deze loting precies in en hoe kun je deelnemen?

Maak kans op 1 miljoen LEGO Insider punten (t.w.v. €6.666.66)! Maak kans op 1 miljoen LEGO Insider punten (t.w.v. €6.666.66)!

LEGO Insiders-punten zijn de digitale valuta binnen het LEGO Insiders-programma, waarmee leden exclusieve beloningen, ervaringen en zelfs LEGO-sets kunnen verdienen. En nu kun je de kans krijgen om maar liefst 1 miljoen van deze waardevolle punten te winnen!

Hoe kun je deelnemen?

Het goede nieuws is dat deelname aan deze loting geheel gratis is voor alle LEGO Insiders-leden. Je kunt eenvoudig een Insiders account aanmaken en direct meedoen zonder iets te kopen. Van 18 tot en met 27 november heb je de mogelijkheid om dagelijks een poging te wagen en je kansen te vergroten om die enorme hoeveelheid Insiders-punten te winnen.

Belangrijke details om te onthouden:

  • De actie is geldig van 18 tot en met 27 november.
  • Slechts één gelukkige winnaar zal worden geselecteerd voor de prijs van 1.000.000 Insiders-punten.
  • Deze punten vertegenwoordigen een waarde van ongeveer €6.666,66.
  • De trekking voor de winnaar zal plaatsvinden op 30 november 2023.

Hoe kun je de Insiders-loting vinden?

De Insiders-loting is te vinden in het LEGO Insiders-Beloningscentrum, waar je eenvoudig je deelname kunt registreren en elke dag opnieuw een kans maakt om deze gigantische hoeveelheid punten te winnen.

Laten we niet vergeten dat deze loting een geweldige gelegenheid biedt voor LEGO-liefhebbers om hun verzameling uit te breiden, nieuwe sets te verkennen of exclusieve beloningen te verdienen - dit alles door simpelweg deel te nemen aan de LEGO Insiders-loting. Dus, zorg ervoor dat je van 18 tot en met 27 november dagelijks je kans waagt en wie weet ben jij straks de gelukkige winnaar van die 1.000.000 Insiders-punten! Alle voorwaarden voor de actie zijn op de LEGO website te vinden.