LEGO Wicked sets die in oktober uitkomen

Brickyes

LEGO-fans kunnen deze oktober uitkijken naar een spannende reeks nieuwe sets geïnspireerd door de betoverende wereld van Wicked. Deze collectie biedt een verscheidenheid aan bouwervaringen, van iconische locaties tot geliefde personages, perfect voor zowel jongere bouwers als volwassenen die hun LEGO-collectie willen uitbreiden.

LEGO Wicked sets die in oktober uitkomen Joey Paur

LEGO Wicked 76584 Emerald City

Met 945 stukjes en een prijs van €99,99, brengt de LEGO Wicked 76584 Emerald City de iconische stad tot leven. Bouwers kunnen genieten van de prachtige architectuur en levendige kleuren die de magie van Emerald City vastleggen. Dit uitgebreide model biedt een uitdagende en lonende bouwervaring, ideaal voor iedereen die dol is op gedetailleerde constructies en de betoverende sfeer van Wicked.

LEGO Wicked 76583 Hidden bedroom box

Voor €69,99 kun je de LEGO Wicked 76583 Hidden Bedroom Box toevoegen aan je collectie. Deze set bestaat uit 740 stukjes en biedt een boeiende bouwervaring. De verborgen slaapkamer zit boordevol verrassingen en geheime elementen, waardoor het niet alleen een mooi display-stuk is, maar ook veel speelplezier biedt. Het is perfect voor fans die houden van mysterie en avontuur.

LEGO Wicked 76582 Buildable Elphaba en Glinda

Met de LEGO Wicked 76582 Buildable Elphaba en Glinda kun je de twee geliefde personages van Wicked zelf bouwen. Deze set bevat 558 stukjes en kost €54,99. Het is een must-have voor fans van de musical, en biedt een leuke en toegankelijke bouwervaring. De bouwbare figuren van Elphaba en Glinda zijn gedetailleerd en prachtig ontworpen, waardoor ze een prachtige aanvulling zijn op elke Wicked-collectie.

LEGO Wicked 76581 The palace boat trip

Voor een meer ontspannen en budgetvriendelijke bouwervaring is er de LEGO Wicked 76581 The Palace Boat Trip. Met 304 stukjes en een prijs van €29,99, biedt deze set een charmante en plezierige bouwervaring. De paleisboot is perfect voor zowel display als spel, en brengt een stukje van de magische wereld van Wicked naar je huis.

Conclusie

De nieuwe LEGO Wicked sets die in oktober uitkomen, bieden voor elk wat wils. Of je nu op zoek bent naar een uitdagende bouwervaring met de Emerald City, het mysterie van de Hidden Bedroom Box, de iconische personages Elphaba en Glinda, of een ontspannende boottocht, deze collectie heeft het allemaal. Mis deze kans niet om je LEGO-collectie uit te breiden met deze betoverende nieuwe sets.