UPDATE! LEGO Wednesday 76780: Wednesday Addams-figuur en LEGO Wednesday 76781: Wednesday & Enid’s Slaapkamer verschijnen op 1 oktober 2024 nu als pre-order!

Brickyes

LEGO-fans en liefhebbers van de populaire Netflix-serie Wednesday kunnen hun hart ophalen met de lancering van twee gloednieuwe LEGO-sets op 1 oktober 2024. Deze sets brengen de mysterieuze wereld van Wednesday Addams tot leven met gedetailleerde figuren, iconische accessoires en verborgen verrassingen. Beide sets zijn perfect voor bouwers van 10 jaar en ouder en bieden een combinatie van speelplezier en verzamelwaarde.

LEGO Wednesday 76780: Wednesday Addams-figuur en LEGO Wednesday 76781: Wednesday & Enid’s Slaapkamer verschijnen op 1 oktober 2024 LEGO Wednesday 76780: Wednesday Addams-figuur en LEGO Wednesday 76781: Wednesday & Enid’s Slaapkamer verschijnen op 1 oktober 2024

LEGO Wednesday 76780: Wednesday Addams-figuur nu als pre-order!

De eerste set, LEGO Wednesday 76780, bevat een gedetailleerde figuur van Wednesday Addams, opgebouwd uit maar liefst 702 stenen. Met een prijs van €49,99 is deze set een eerbetoon aan het iconische personage en haar duistere esthetiek. De set bevat geen minidolls, maar wel een aantal intrigerende accessoires.

Onder de opvallende details van deze set bevindt zich Wednesday’s trouwe metgezel, Thing, evenals een displaybasis versierd met zwarte dahlia's. Daarnaast zijn er twee geheime vakjes ingebouwd waarin je haar beroemde Rave'N Dance-jurk of andere outfits kunt bewaren. De set bevat ook de poort van de Nevermore Academy en diverse accessoires die fans direct zullen herkennen, zoals haar typemachine, het graf van Nero en een kristallen bol. Dit maakt de set een must-have voor fans van Wednesday die houden van zowel bouwuitdagingen als authentieke details.

LEGO Wednesday 76781: Wednesday & Enid’s Slaapkamer nu als pre-order!

De tweede set, LEGO Wednesday 76781, neemt je mee naar de slaapkamer van Wednesday en haar kleurrijke kamergenoot Enid. Deze set bestaat uit 750 stenen en komt met vier minidolls, waaronder zowel Wednesday als Enid. Voor €89,99 biedt deze set een uitgebreide en gedetailleerde weergave van hun kamer op Nevermore Academy.

De slaapkamer is voorzien van een aantal unieke elementen, zoals een cello, typemachine en mysteriebord, die allemaal direct verwijzen naar de serie. Het balkon, compleet met een waterspuwer, biedt extra speelmogelijkheden. Het raam kan geopend worden en er zijn knoppen op de basis waarmee geheime lades tevoorschijn komen. Hierin kun je niet alleen de minidolls opbergen, maar ook accessoires zoals Enid’s kattenoortjes-hoofdtelefoon en haar telefoon. Deze speelse en veelzijdige set biedt tal van mogelijkheden om de avonturen van Wednesday en Enid opnieuw te beleven.

Conclusie

Met de release van deze twee nieuwe LEGO-sets kunnen fans van Wednesday genieten van urenlang bouwplezier en creativiteit. De aandacht voor detail en de verborgen functies maken deze sets niet alleen leuk om te bouwen, maar ook ideaal om tentoon te stellen. Mis de kans niet om op 1 oktober 2024 deze sets te bemachtigen en je eigen Nevermore-avonturen te beleven.