LEGO VIP wordt vervangen

Brickyes
LEGO VIP wordt vervangen

LEGO Introduceert Nieuw 'LEGO Insiders' Programma: Één Hub voor Fans Wereldwijd

 

De LEGO Group heeft een opwindende aankondiging gedaan voor alle LEGO-liefhebbers: het langverwachte 'LEGO Insiders' programma wordt op 21 augustus gelanceerd. Met deze nieuwe stap wil LEGO het gebruiksgemak verbeteren en alle verschillende facetten van de LEGO-ervaring onder één noemer samenbrengen.

Het nieuwe LEGO Insiders programma zal het bestaande VIP-programma vervangen, en belooft een vereenvoudigde en verenigde ervaring voor fans. Niet langer zullen gebruikers zich hoeven aan te melden bij verschillende diensten zoals VIP, Ideas en LEGO Life; alles wordt samengebracht in dit ene platform. Deze verandering komt voort uit het streven van LEGO om hun gemeenschap te verbinden en te verrijken.

Eén van de opvallende voordelen van LEGO Insiders is de mogelijkheid voor bouwers om VIP-punten toe te voegen aan hun account door eerder gekochte sets te registreren. Het inscannen van de unieke QR-codes in bouwinstructies zal bouwers in staat stellen om punten te verzamelen en deze later in te wisselen voor kortingen, VIP-beloningen en andere exclusieve aanbiedingen.

Bestaande VIP punten

Voor diegenen die al bekend zijn met het LEGO VIP-programma, zullen hun bestaande VIP-punten automatisch overgezet worden naar het nieuwe LEGO Insiders programma. Dit betekent dat de waarde van de punten behouden blijft en fans kunnen blijven genieten van de voordelen die ze hebben opgebouwd.

 

Naast het vereenvoudigen van het VIP-lidmaatschap, zal LEGO Insiders ook een plek bieden voor de gemeenschap om in contact te komen. De LEGO Insiders Community zal bouwers de mogelijkheid geven om hun creaties te delen, meer te ontdekken over nieuwe sets en connecties te maken met andere LEGO-fans wereldwijd.

Lancering LEGO Insiders

Hoewel de lancering van LEGO Insiders voor de deur staat, heeft LEGO al aangegeven dat dit nog maar het begin is. Ze hebben beloofd dat er in de toekomst nog meer manieren zullen komen om punten te verdienen en voordelen te behalen binnen dit spannende nieuwe platform. Fans worden aangemoedigd om de LEGO Insiders-pagina in de gaten te houden voor meer informatie over alle nieuwe ontwikkelingen.

Op 21 augustus zal LEGO Insiders de wereld van LEGO-fans verenigen en vereenvoudigen, waardoor het verkennen en bouwen met LEGO nog leuker en belonender wordt dan ooit tevoren.