LEGO technic komt met 2 nieuwe sets op 1 maart 2024

Brickyes

Op 1 maart 2024 verwelkomt de LEGO Technic-familie 2 nieuwe sets die de diversiteit en de essentie van technisch bouwen verder uitdiepen. Laten we een  blik werpen op wat deze nieuwe toevoegingen beloven en welke technische uitdagingen en ontdekkingen ze in petto hebben voor degenen die hun bouwvaardigheden willen aanscherpen.

LEGO technic komt met 2 nieuwe sets op 1 maart 2024 LEGO technic komt met 2 nieuwe sets op 1 maart 2024

LEGO Technic: 42169 - NEOM McLaren Formula E Team

LEGO Technic zet de koers voort van indrukwekkende voertuigontwerpen met de onthulling van de 42169 NEOM McLaren Formula E Team-set. Met 452 zorgvuldig ontworpen stukjes biedt deze set bouwers de kans om de opwinding van de Formule E-races te ervaren, dit alles voor een prijs van €52.99.

De NEOM McLaren Formula E Team-set belichaamt de samenwerking tussen LEGO Technic en het baanbrekende McLaren Formula E Team. Elk detail van deze opmerkelijke elektrische racewagen is vastgelegd in dit bouwproject, waardoor bouwers de kans krijgen om de dynamiek van de Formule E-races in hun eigen handen te houden.

LEGO Technic: 42170 Kawasaki Ninja H2RTechnic

LEGO Technic voegt een nieuwe dimensie toe aan de wereld van motorliefhebbers met de onthulling van de indrukwekkende 42170 Kawasaki Ninja H2RTechnic. Met 643 zorgvuldig ontworpen stukjes biedt deze set bouwers de kans om de opwinding van de weg te ervaren, en dat alles voor een prijs van €79.99.

De Kawasaki Ninja H2RTechnic staat bekend om zijn kracht en aerodynamisch ontwerp, en nu kunnen LEGO-fans dit iconische motorontwerp in hun handen houden. Met oog voor detail en nauwkeurigheid belooft deze set een meeslepende bouwervaring te bieden, terwijl je elk stukje op zijn plaats zet om de dynamiek van deze legendarische motorfiets tot leven te brengen.

 

 

Ben jij fan van LEGO technic: kijk dan eens naar onderstaande sets: