LEGO Technic 42172 McLaren P1: Nieuw model in de ultimate car concept serie

Brickyes

LEGO en autoliefhebbers kunnen zich verheugen op een nieuwe toevoeging aan de LEGO Technic Ultimate Car Concept serie. De nieuwste set, de LEGO Technic 42172 McLaren P1, belooft een meeslepende bouwervaring en een indrukwekkend eindresultaat.

LEGO Technic 42172 McLaren P1: Nieuw model in de ultimate car concept serie DANIEL PUND

Indrukwekkend aantal stenen

De LEGO Technic 42172 McLaren P1 bestaat uit maar liefst 3893 stenen, wat zorgt voor een uitdagend en gedetailleerd bouwproject. Elk element is zorgvuldig ontworpen om de essentie van de iconische McLaren P1 vast te leggen, van de strakke lijnen tot de complexe mechanische details. Dit model biedt een rijke bouwervaring die zowel uitdagend als lonend is.

Luxe prijskaartje

Met een prijs van €449,99 is deze set een premium item, bedoeld voor serieuze verzamelaars en autoliefhebbers. De hoge prijs weerspiegelt de kwaliteit en het detailniveau van de set, die een waardevol pronkstuk in elke collectie zal zijn.

Releasedatum en beschikbaarheid

De LEGO Technic 42172 McLaren P1 wordt verwacht in augustus of september 2024. Dit geeft fans voldoende tijd om zich voor te bereiden op de lancering en ervoor te zorgen dat ze deze unieke set aan hun collectie kunnen toevoegen.

Geschikt voor volwassen bouwers

Met een aanbevolen leeftijd van 18+ is deze set ontworpen voor volwassen bouwers die op zoek zijn naar een uitdagende en bevredigende bouwervaring. De complexiteit van de set maakt het een ideaal project voor diegenen die hun bouwvaardigheden willen testen en verfijnen.

Exclusief cadeau bij aankoop

Bij aankoop van de LEGO Technic 42172 McLaren P1 ontvangen kopers een exclusief cadeau: de LEGO 6535735 P1 Logo set, bestaande uit 178 stukjes. Dit cadeau is een prachtige aanvulling op de McLaren P1 en een leuk extraatje voor verzamelaars.

Conclusie

De LEGO Technic 42172 McLaren P1 is een meesterwerk dat elke LEGO en autoliefhebber zal waarderen. Met zijn gedetailleerde ontwerp, uitdagende bouwervaring en exclusieve cadeau is deze set een must-have voor verzamelaars. Bereid je voor op de release in augustus/september 2024 en voeg deze prachtige set toe aan je collectie.

Ben je fan van de LEGO Technic supercars? Kijk dan een keertje naar onderstaande sets: