LEGO Star Wars™ Feestdagenspecial: Millennium Falcon Kerstdiner binnenkort verkrijgbaar!

Brickyes

LEGO heeft zojuist de nieuwste toevoeging aan het Star Wars™-thema uitgebracht, namelijk de LEGO Star Wars™ Feestdagenspecial: Millennium Falcon Kerstdiner. Deze set, met een prijs van €29,99, is vanaf 1 oktober 2023 beschikbaar voor fans van 8 jaar en ouder.

Millennium Falcon™ kerstdiner

Herbeleef het kerstfeest met de Millennium Falcon De LEGO Star Wars™ Feestdagenspecial

Millennium Falcon Kerstdiner is een direct herkenbare weergave van de leefruimte en slaapvertrekken van de beroemde Millennium Falcon. Deze bouwset, bestaande uit 282 stukjes, laat jonge fans het kerstfeest uit de LEGO Star Wars™ Feestdagenspecial herbeleven. Met details zoals een bouwbare kerstboom, kleurrijke kerstverlichtingselementen, een maretak en een bord met kalkoen- en wortelelementen op tafel, zorgt deze set voor een feestelijke sfeer.

Bouwen, spelen en combineren

Naast de Millennium Falcon bevat de set maar liefst 5 LEGO Star Wars™ personages, waaronder minifiguren van Rey en Finn in kersttruien die nieuw zijn in oktober 2023. Ook zijn er accessoires zoals Rey's Jedi boek bijgevoegd om de scène tot leven te brengen. Voor nog meer speelmogelijkheden kunnen kinderen de minimodellen en personages toevoegen die te vinden zijn in de LEGO Star Wars™ adventskalender voor 2023 (setnummer 75366).

Beperkt beschikbaar

Het is belangrijk om te weten dat deze zeer gewilde LEGO Star Wars™ bouwset alleen te koop is van 1 oktober tot en met 31 december 2023. Dus zorg ervoor dat je deze unieke set niet mist!

Belangrijkste features:

  • Geniet van de kerstsfeer met het bouwbare Millennium Falcon Kerstdiner
  • Bevat 5 LEGO Star Wars™ personages, waaronder Rey en Finn in kersttruien
  • Authentieke details zoals een bouwbare leefruimte, slaapvertrekken, kerstboom en Rey's Jedi boek
  • Verzamelset met een beperkte beschikbaarheid: slechts te koop van 1 oktober tot en met 31 december 2023
  • Geweldig cadeau voor kinderen van 8 jaar en ouder om hun LEGO Star Wars™ verzameling mee uit te breiden Breng deze feestelijke LEGO Star Wars™ Feestdagenspecial naar huis en maak je klaar voor een geweldige kerst met de Millennium Falcon Kerstdiner bouwset!