LEGO Star Wars dag 2024: Vier 25 jaar Star Wars met spannende nieuwe sets en aanbiedingen!

Brickyes

Het is weer bijna zover - LEGO® Star Wars™ Dag keert terug van 1 mei tot 5 mei 2024, met een overvloed aan opwinding voor fans van de Force en bouwplezier. May the 4th be with you!

LEGO Star Wars dag 2024: Vier 25 jaar Star Wars met spannende nieuwe sets en aanbiedingen! LEGO Star Wars dag 2024: Vier 25 jaar Star Wars met spannende nieuwe sets en aanbiedingen!

Viering van 25 Jaar LEGO® Star Wars™

Om de epische mijlpaal van 25 jaar LEGO® Star Wars™ te vieren, kunnen insiders al vanaf 1 mei tot 3 mei genieten van vervroegde toegang tot de nieuwste TIE Interceptor™ set! Duik in de actie en beleef Star Wars™ als nooit tevoren.

Exclusieve GWP's

Bij LEGO® draait het niet alleen om sets, maar ook om de ervaring. Bij aankopen vanaf €160 ontvang je de exclusieve LEGO 40686 Handelsfederatie Troepentransport, terwijl bij aankopen vanaf €40 de LEGO 30680 AATM op je wacht. Verrijk je verzameling en beleef eindeloos speelplezier met deze unieke GWP's!

Word lid van LEGO® Insiders

Mis geen enkele kans om deel uit te maken van het LEGO® Star Wars™ festijn! Doe nu mee met LEGO® Insiders en ontdek exclusieve aanbiedingen en voordelen, speciaal voor leden, van 1 mei tot 5 mei 2024.

Met nieuwe sets, exclusieve geschenken en een overvloed aan LEGO® Star Wars™ plezier, is LEGO® Star Wars™ Dag 2024 een evenement dat je niet mag missen. Moge de Force met je zijn terwijl je bouwt, speelt en viert!

Vanaf 1 mei komen deze nieuwe Star Wars sets:

Handig

Maak op tijd een verlanglijstje met je favoriete sets!