LEGO® Sonic the Hedgehog™: Knuckles en Shadow BrickHeadz™ – Bouw jouw eigen avontuur!

Brickyes

LEGO heeft zojuist een spannende nieuwe set uitgebracht, LEGO® Sonic the Hedgehog™: Knuckles en Shadow BrickHeadz™. Deze set is een geweldig cadeau voor fans van Sonic the Hedgehog en jongens en meisjes vanaf 10 jaar die van bouwen houden. Met authentieke details en levendige kleuren brengen deze twee BrickHeadz™ personages de game tot leven.

Sonic the Hedgehog™: Knuckles en Shadow

Belangrijkste features:

  • Sonic the Hedgehog™ bouwbaar gamingspeelgoed: Fans van de snelle blauwe egel kunnen nu de avonturen van Sonic naspelen met deze kleurrijke Knuckles en Shadow BrickHeadz™ personages.
  • 2 bouwbare BrickHeadz™ modellen: Knuckles en Shadow hebben authentieke details, zoals Shadows Limiter Rings en de puntige vuisten van Knuckles, die de personages tot leven brengen.
  • Veel manieren om ervan te genieten: Naast het bouwen van deze modellen, kunnen kinderen er ook actief mee spelen of ze gewoon neerzetten als decoratie.
  • Meer om te verzamelen: Verzamel deze BrickHeadz™ personages en plaats ze naast andere figuren uit het LEGO® BrickHeadz™ assortiment voor een complete collectie.
  • Groots speelplezier: Met 298 onderdelen biedt deze set eindeloos bouw- en speelplezier. De Shadow figuur is ongeveer 9 cm hoog en de Knuckles figuur is ongeveer 8 cm hoog.

Deze LEGO® Sonic the Hedgehog™: Knuckles en Shadow BrickHeadz™ set is beschikbaar vanaf 1 februari 2024 voor een prijs van €19,99. Met deze set kunnen Sonic fans en LEGO bouwers hun favoriete personages tot leven brengen en de game-ervaring naar een hoger niveau tillen. Het is een perfect cadeau voor elke LEGO liefhebber, modelbouwer of fan van Sonic the Hedgehog™. Mis deze kans niet om deze spannende nieuwe set aan je collectie toe te voegen!