LEGO Sonic 77000 Shadow bust officiële reveal

Brickyes

LEGO-fans en Sonic-liefhebbers kunnen hun hart ophalen, want er is een nieuw bouwwerk aangekondigd dat gegarandeerd enthousiasme zal opwekken. De nieuwste toevoeging aan de LEGO-collectie brengt een van de meest iconische personages uit de Sonic-franchise tot leven. Hieronder lees je alle details over deze spannende release.

LEGO Sonic 77000 Shadow bust officiële reveal

Officiële onthulling van LEGO Shadow Bust

LEGO heeft officieel de LEGO 77000 Shadow Bust onthuld, een gedetailleerde replica van het iconische personage Shadow the Hedgehog uit de populaire Sonic the Hedgehog-franchise. Dit indrukwekkende model bestaat uit maar liefst 720 stukjes en biedt een boeiende bouwervaring voor LEGO fans.

Specificaties en details

De LEGO 77000 Shadow Bust set bevat 720 stukjes, waarmee een gedetailleerd en herkenbaar beeld van Shadow wordt gecreëerd. De set heeft een adviesprijs van €69,99, wat het een betaalbare en waardevolle aanvulling maakt op de collectie van elke LEGO-bouwer of Sonic-fan. Het model is ontworpen met oog voor detail en blijft trouw aan het iconische uiterlijk van Shadow.

Release en beschikbaarheid

De officiële releasedatum voor de LEGO 77000 Shadow Bust is vastgesteld op 1 oktober. Vanaf deze datum zal de set wereldwijd beschikbaar zijn . Fans worden aangeraden om de datum in hun agenda te markeren, aangezien deze set naar verwachting snel uitverkocht zal zijn gezien de populariteit van zowel LEGO als de Sonic-franchise.

Ben je fan van Sonic? Kijk dan een keer naar onderstaande sets: