LEGO onthult spannende GWP: LEGO 40689 Firework celebration

Brickyes

Op 1 mei 2024 brengt LEGO een betoverende nieuwe toevoeging aan hun collectie uit: de LEGO Gift With Purchase set 40689, genaamd Firework Celebration. Met 184 onderdelen biedt deze set een levendige scène van feestelijk vuurwerk, perfect voor het vieren van speciale gelegenheden.

LEGO onthult spannende GWP: LEGO 40689 Firework celebration Photo by Roven Images on Unsplash

Betoverende vuurwerkscène

De set bevat een prachtige weergave van vuurwerk, met één vuurwerk dat klaarstaat om gelanceerd te worden terwijl twee andere al de lucht in zijn geschoten. De achtergrond van de scène wordt gevormd door een zwarte muur, bedekt met stickers van vuurwerk en fonkelende sterren, die de atmosfeer van een feestelijke avond versterken.

Magische momenten vastgelegd

Een hartverwarmend detail van deze set is de toevoeging van een vader, uitgerust met een camera, die foto's maakt van zijn dochter. De LEGO torso 6382240 wordt gebruikt voor de dochter die een sterretje vasthoudt.

Feestelijke details

Naast het hoofdattractie van het vuurwerk, bevat de set ook een klein gebied met een doos vuurwerk en een bloem, waardoor de feestelijke sfeer wordt versterkt en creatieve speelsessies worden aangemoedigd.

Een geschenk om te koesteren

De LEGO 40689 Firework Celebration set is niet alleen een prachtige toevoeging aan elke LEGO-verzameling, maar ook een speciale Gift With Purchase, waardoor het een nog waardevoller en gewilder item wordt voor LEGO-fans over de hele wereld.

Verdere info 

We weten dat je de GWP vanaf 1 mei kan verkrijgen. Wat de minimum aankoop is weten we echter nog niet. Hiervoor houden we jullie op de hoogte.