LEGO onthult nieuwe bouwset voor volwassen Batman™ fans: LEGO® DC Batman: De animatieserie Gotham City (76271)

Brickyes

LEGO heeft zojuist een indrukwekkende nieuwe set uitgebracht voor volwassen Batman™ fans. De LEGO® DC Batman: De animatieserie Gotham City (76271) bouwset biedt een gedetailleerde weergave van de iconische 'dark deco'-stijl van GOTHAM CITY™, met verborgen actiescènes en details uit Batman: De animatieserie. Dit is het ultieme cadeau voor volwassen modelbouwers.

Batman: De animatieserie Gotham City™

Belangrijkste kenmerken:

  • Avontuurlijk Batman™ cadeau voor volwassenen - DC liefhebbers en fans van de 'dark deco'-stijl van Batman: De animatieserie kunnen hun passie aan iedereen laten zien met deze bouwset voor volwassenen.
  • Interactief bouw- en displaymodel - De 15 panelen van deze LEGO® DC Super Heroes™ set kunnen worden losgemaakt om de binnenkant van Wayne Manor, de Batcave™ en Arkham Asylum te laten zien, plus de activiteiten van vele schurken.
  • Klassieke personages - Deze bouwset voor volwassenen is inclusief 4 LEGO® DC Batman™ minifiguren: Batman, The Joker™, Harley Quinn™ en Catwoman™.
  • Authentiek cadeau voor Batman™ fans - De set bevat talloze details die fans zullen herkennen, gedetailleerde verwijzingen naar een uitgebreide cast van schurken en een afneembare mini Batmobile™ en Batwing™.
  • LEGO® DC Batman™ cadeau voor volwassenen - Dit nostalgische cadeau voor fans van DC Super Heroes™ is een leuk verjaardagscadeau of een verrassing voor vaders, moeders en andere volwassenen, inclusief jijzelf.

De bouwset bestaat uit maar liefst 4210 onderdelen en heeft een indrukwekkende grootte van ongeveer 76 cm breed. Het model is samengesteld uit 15 panelen die verwijderd kunnen worden, zodat je een kijkje kunt nemen in Wayne Manor, de Batcave™ en Arkham Asylum, en de activiteiten van talloze schurken uit Batman: De animatieserie kunt ontdekken. Naast de gedetailleerde achtergrond bevat de set ook 4 minifiguren - Batman, The Joker™, Harley Quinn™ en Catwoman™ - en een afneembare Batmobile™ en Batwing™. Het voltooide model kan aan de muur worden gemonteerd of worden neergezet met behulp van de uitklapbare standaard. De bouwset wordt geleverd met 2 set bouwinstructies, zodat 2 personen tegelijkertijd aan het model kunnen werken. Voor extra gemak is er ook een digitale versie van de bouwinstructies beschikbaar in de LEGO® Builder app.

De LEGO® DC Batman: De animatieserie Gotham City (76271) set is beschikbaar vanaf 4 april 2024 voor de prijs van €299,99. Het is een fantastisch cadeau voor Batman™ fans en modelbouwers die geïnteresseerd zijn in de 'dark deco'-stijl van GOTHAM CITY™.

Ben je fan van LEGO Batman? Kijk dan een keer naar onderstaande sets:

Vind de beste prijs