LEGO onthult langverwachte Disney Inside Out 2 Brickheadz pack

Brickyes

Fans van LEGO en de geliefde Disney-film "Inside Out" kunnen hun enthousiasme niet bedwingen met de aankondiging van het LEGO Disney Inside Out 2 40749 Brickheadz Pack! Deze set, bestaande uit de personages Joy, Sadness en Enxiety, belooft een feest van emoties te worden voor bouwers van alle leeftijden.

LEGO onthult langverwachte Disney Inside Out 2 Brickheadz pack LEGO onthult langverwachte Disney Inside Out 2 Brickheadz pack

Een bouwervaring vol emotie

Met 300 stukjes in de set belooft de bouwervaring zowel uitdagend als bevredigend te zijn. Hoewel er nog geen details zijn vrijgegeven over het exacte uiterlijk van de Brickheadz-figuren, kunnen fans er zeker van zijn dat LEGO hun best zal doen om elk personage nauwkeurig en levendig weer te geven.

Beschikbaarheid en prijs

Het LEGO Disney Inside Out 2 Brickheadz Pack zal beschikbaar zijn voor €24,99 en wordt gelanceerd op 1 juni. LEGO-fans en Disney-liefhebbers moeten deze datum in de gaten houden om hun hand te leggen op deze langverwachte set.

Een onmisbare toevoeging aan je collectie

Of je nu een fan bent van "Inside Out", Brickheadz-collecties verzamelt, of gewoon geniet van het bouwen van LEGO-sets, dit pack belooft een waardevolle toevoeging te zijn aan elke verzameling. Breng je emoties tot leven met LEGO Disney Inside Out 2 Brickheadz!

Blijf op de hoogte

Hoewel verdere details over het uiterlijk van de Brickheadz-figuren nog moeten worden onthuld, kunnen fans er zeker van zijn dat LEGO binnenkort meer informatie zal vrijgeven. Blijf op de hoogte van updates en laat je verrassen door de onthulling van deze betoverende set!

Ben je fan van LEGO Brickheadz? Kijk dan een keertje naar onderstaande set: