LEGO onthult Halloween Insider (VIP) Add-On Pack (40608) voor de Halloween!

Brickyes
Halloween Fun VIP Add-On Pack

De herfst is in aantocht, en dat betekent dat Halloween niet ver meer weg is. LEGO-fans over de hele wereld kunnen zich verheugen op een spannende nieuwe toevoeging aan hun bouwcollectie met het LEGO Halloween Plezier VIP Add-On Pack (40608). Met 118 stukjes is dit cadeau-bij-aankoop setje perfect voor iedereen die zich wil onderdompelen in de Halloween-sfeer met LEGO.

Het LEGO Halloween Insiders Add-On Pack (40608) is een geweldige manier om je LEGO-collectie uit te breiden en je klaar te maken voor het griezeligste seizoen van het jaar. Deze set is speciaal ontworpen om je te voorzien van de benodigde bouwstenen en accessoires om een spookachtige Halloween-setting te creëren.

Bekijk alle Halloween acties op de LEGO site

Met de herfst in aantocht en Halloween om de hoek is het LEGO Halloween Plezier VIP Add-On Pack (40608) een geweldige manier om in de juiste stemming te komen. Houd de LEGO-website en deelnemende winkels in de gaten om deze exclusieve set te bemachtigen bij je volgende LEGO-aankoop van €50 of meer. Vergeet niet snel te handelen, want deze Halloween-traktatie is slechts beperkt beschikbaar en zal zeker snel uitverkocht raken. Maak je klaar voor een LEGO Halloween die je nooit zult vergeten!