LEGO Ninjago 71814: Toernooitempel arena-De grootste LEGO Ninjago set van 2024!

Brickyes

LEGO-fans, maak je klaar voor een episch avontuur dat je verbeelding zal overtreffen! Bereid je voor om de spannende wereld van Ninjago te betreden met de langverwachte release van LEGO Ninjago 71814: Toernooitempel Arena. 

LEGO Ninjago 71814: Toernooitempel arena-De grootste LEGO Ninjago set van 2024!

LEGO Ninjago 71814: Toernooitempel arena

Aantal Stukjes: 3489 stuks 

Minifiguren: nog niet bekend

Prijs: €249,99 

Met maar liefst 3489 stukjes biedt deze set een meeslepende bouwervaring die zowel jong als oud zal bekoren. Ontworpen om het legendarische toernooi van de Ninja's te vieren, belooft deze set urenlang speelplezier en avontuur voor fans over de hele wereld.

Met een prijs van €249,99 en een geplande release in juni 2024, biedt LEGO Ninjago 71814: Toernooitempel Arena een ongekende bouwuitdaging gecombineerd met het opwindende universum van Ninjago. Deze set dompelt bouwers onder in de rijke cultuur en tradities van de Ninja's, terwijl ze hun creativiteit en vaardigheden op de proef stellen.

De Toernooitempel Arena staat centraal in deze set en is rijkelijk gedetailleerd met oog voor authentieke Ninjago-elementen. Van de prachtige architectuur tot de geheime passages, elke hoek van deze arena belooft een nieuwe ontdekking. Met inbegrepen minifiguren van favoriete personages uit de Ninjago-serie kunnen fans hun eigen verhalen en gevechten creëren terwijl ze de arena tot leven brengen.

De release van LEGO Ninjago 71814: Toernooitempel Arena belooft een hoogtepunt te worden voor zowel verzamelaars als liefhebbers van bouwen. Met zijn indrukwekkende aantal stukjes en gedetailleerd ontwerp, wordt deze set een must-have voor elke LEGO- en Ninjago-collectie.

Dus markeer juni 2024 in je agenda, want LEGO Ninjago 71814: Toernooitempel Arena staat op het punt om de wereld van LEGO-bouwen te veroveren. Bereid je voor om deel te nemen aan het ultieme toernooi en je innerlijke ninja te ontdekken met deze opwindende nieuwe set!

Ben jij fan van LEGO ninjago, kijk dan eens naar onderstaande sets: