Bouw je eigen traditionele Chinese huis met de nieuwe LEGO set Huizen van de Wereld 4 (40599)

Brickyes

LEGO heeft zojuist de nieuwste toevoeging aan de Huizen van de wereld collectie uitgebracht. Deze set is geïnspireerd op traditionele Chinese huizen en bevat vele authentieke details die de schoonheid van de Chinese cultuur tot leven brengen.

Huizen van de wereld 4

Authentieke details

De LEGO set 40599 bevat verschillende authentieke details, waaronder opvallende dakpannen, Chinese lantaarns en bloembakken. Deze details zorgen ervoor dat het model er prachtig uitziet en volledig in lijn is met traditionele Chinese huizen.

Een modulair ontwerp

Deze LEGO set heeft een modulair ontwerp, wat betekent dat het huis kan worden gecombineerd met andere huizen uit de Huizen van de wereld collectie (40583, 40590 en 40594). Op deze manier kunnen LEGO bouwers hun eigen unieke stad creëren, geïnspireerd op verschillende culturen over de hele wereld.

Belangrijkste kenmerken van de LEGO set 40599:

  • Een eerbetoon aan woningen wereldwijd - bouw het vierde deel van een collectie LEGO huizen van over de hele wereld met deze bouwset geïnspireerd op China
  • Cadeau voor liefhebbers van reizen en architectuur - deze set is een prachtig cadeau voor iedereen met een interesse in China of verschillende culturen
  • Afmetingen - dit model is ca. 11 cm hoog, 9 cm breed en 8 cm diep

De LEGO set is vanaf 23 oktober tot 31 oktober als GWP beschikbaar bij aankoop van meer dan €250.