LEGO Modular 10326 natural history museum in januari 2024

Brickyes

In januari 2024 zal LEGO-fans over de hele wereld de kans krijgen om een meesterwerk van architectuur en geschiedenis te creëren met het nieuwste modulaire bouwset: LEGO set 10326, het Modular Natural History Museum (Modulair Natuurhistorisch Museum).

history museum foto van Grant Ritchie van Unsplash

Een historisch meesterwerk

Het Natuurhistorisch Museum, dat wereldwijd bekend staat om zijn rijke collecties van fossielen, mineralen, opgezette dieren en andere wetenschappelijke schatten, is al sinds jaar en dag een symbool van kennis en ontdekking. Nu kunnen LEGO-liefhebbers een miniatuurversie van dit prachtige museum bouwen en tentoonstellen in hun eigen huis.

Details van de set die we tot nu toe weten

De LEGO Modular Building "Natural History Museum" is een indrukwekkend bouwwerk dat een oppervlakte beslaat van 48 bij 32 studs. Het bevat zeven gedetailleerde minifiguren die de levendigheid van het museum versterken. Een opvallend kenmerk van dit bouwpakket is het Barchiosauris-skelet, wat een fascinerende toevoeging is aan de collectie.

De begane grond van het museum is gewijd aan exposities, met zorgvuldig vormgegeven displays die de diversiteit van de natuurlijke wereld weergeven. De eerste verdieping biedt ruimte voor verdere tentoonstellingen en bevat wetenschappelijke onderdelen die de educatieve waarde van het museum benadrukken.

Twee skylights sieren het dak, waardoor natuurlijk licht de binnenruimte verlicht. Dit ontwerpdetail draagt bij aan de esthetiek van het gebouw en creëert een aangename sfeer voor bezoekers. Kortom, het Natural History Museum Modular Building is een meesterlijk ontworpen LEGO-set die zowel vermakelijk als leerzaam is, en die de verbeelding van bouwers en verzamelaars zal prikkelen.

Beschikbaarheid en prijs

De LEGO Modular Natural History Museum-set zal vanaf januari 2024 beschikbaar zijn voor 299,99 euro. LEGO-fans over de hele wereld kunnen uitkijken naar deze opwindende bouwervaring en een prachtige replica van een van 's werelds meest gerespecteerde musea in hun eigen huis creëren met maarliefst 4014 stukjes! Het zou dan ook gaan om de grootste LEGO modular ooit!

Ben jij ook fan van de LEGO Modular buildings, kijk dan eens naar onderstaande sets: