UPDATE! LEGO Masters 2024 (seizoen 4): Out of the box!

Brickyes

Het wachten is bijna voorbij voor fans van LEGO Masters, want seizoen 4 staat voor de deur met een opwindende nieuwe draai. Onder de titel "Out of the Box" belooft dit seizoen een frisse kijk te bieden op het geliefde bouwprogramma, met een nieuwe setting en een kans voor minder ervaren bouwers om deel te nemen aan het avontuur.

LEGO Masters seizoen 4: Out of the box! LEGO Masters seizoen 4: Out of the box!

Nieuwe omgeving, nieuwe uitdagingen

 LEGO Masters seizoen 4 zal niet langer plaatsvinden in de vertrouwde studio-omgeving. In plaats daarvan worden de deelnemende teams meegenomen naar verschillende locaties in Nederland en België. Deze verandering van omgeving belooft niet alleen een visueel spektakel te worden, maar zal ook nieuwe uitdagingen en kansen bieden voor de deelnemers om hun creativiteit te tonen in diverse omgevingen.

Update! Opnames LEGO masters gespot in de Efteling

De opnames voor het nieuwe seizoen van LEGO Masters zijn begonnen, en bezoekers van de Efteling hadden het geluk om een glimp op te vangen van een van de opnames. Zeven opnamebusjes in verschillende kleuren stonden opgesteld op het Theaterplein, wat mogelijk betekent dat er zeven teams deelnemen aan deze editie. Dit is een team minder dan vorig jaar, wat zou kunnen suggereren dat er al een team is geëlimineerd, of dat dit de tweede opnamelocatie is.

Naast de busjes stonden ook witte party tenten, wat de set-up een professioneel en georganiseerd uiterlijk gaf. Een parkbezoeker zag dat er gefilmd werd in het Sprookjesbos, een van de meest iconische delen van de Efteling.

In een van de busjes werd een muur vol LEGO minifigs en een lading vol LEGO stukjes gespot, met veel Technic onderdelen, wat erop wijst dat de deelnemers weer voor uitdagende en technisch geavanceerde bouwopdrachten komen te staan.

Inclusieve benadering: training voor minder ervaren bouwers

Een van de meest opvallende aspecten van het komende seizoen is de inclusieve benadering van het werven van deelnemers. Terwijl eerdere seizoenen vaak gericht waren op ervaren bouwers, wordt nu een speciale training aangeboden, waardoor ook minder ervaren LEGO-bouwers de kans krijgen om deel te nemen aan het programma. Deze zet zal ongetwijfeld nieuwe gezichten en talenten naar voren brengen, waardoor de competitie nog spannender wordt.

Klaar voor avontuur: "Out of the Box" dit najaar op TV

Met de aankondiging van "Out of the Box" kunnen fans niet wachten om te zien welke nieuwe bouwuitdagingen en verrassingen hen te wachten staan. Het belooft een seizoen vol innovatie, creativiteit en bovenal het plezier van het bouwen met LEGO-stenen, waar zowel deelnemers als kijkers van kunnen genieten.

LEGO Masters seizoen 4 "Out of the Box" is waarschijnlijk vanaf september te zien, dus zet je schrap voor een onvergetelijke reis door Nederland en België, vol met bouwplezier en verbazingwekkende creaties!

LEGO Masters is nog op zoek naar kandidaten! Aanmelden kan via deze link www.rtl.nl/legomasters.