LEGO Masters keert terug in november 2024 met Ruben Nicolai & Kurt Rogiers als Presentatoren!

Brickyes

Fans van creativiteit en bouwkunst kunnen zich verheugen, want de langverwachte terugkeer van LEGO Masters staat gepland voor deze november. Deze keer belooft de geliefde bouwcompetitie een nog spannender avontuur, met de gerenommeerde televisiepersoonlijkheden Ruben Nicolai en Kurt Rogiers die het podium betreden als presentatoren.

LEGO Masters Keert Terug in November 2024! LEGO Masters Keert Terug in November 2024!

Een dynamisch presentatieduo

Na het immense succes van eerdere seizoenen is LEGO Masters terug om kijkers te betoveren met zijn unieke mix van verbeelding, vaardigheid en teamwork. Met de gecombineerde krachten van RTL en VTM staat de show klaar om een onvergetelijke ervaring te bieden voor kijkers in Nederland en België.

Ruben Nicolai, bekend om zijn charismatische aanwezigheid en snelle humor, brengt zijn aanstekelijke energie naar het presentatieduo. Met zijn eerdere ervaring als presentator van verschillende televisieprogramma's, is Nicolai's enthousiasme voor LEGO Masters voelbaar en belooft hij kijkers een boeiende en vermakelijke rit.

Bij Nicolai voegt zich de gevierde Kurt Rogiers, een bekend gezicht in de Belgische entertainmentindustrie. Met zijn charme en vriendelijke karakter zal Rogiers Nicolai's dynamische stijl aanvullen, waardoor er een presentatiepartnerschap ontstaat dat kijkers zeker aan hun schermen gekluisterd zal houden.

Creativiteit in overvloed

LEGO Masters blijft de onbegrensde mogelijkheden van LEGO-stenen vieren en nodigt deelnemers uit alle lagen van de bevolking uit om hun creativiteit en vakmanschap te tonen. Van ingewikkelde sculpturen tot adembenemende constructies, de competitie verlegt de grenzen van de verbeelding en bevordert de kameraadschap onder deelnemers.

Met elke aflevering boordevol spannende uitdagingen en nagelbijtende momenten, belooft LEGO Masters de passie voor bouwen en verhalen vertellen te herontsteken bij kijkers van alle leeftijden. Of je nu een LEGO-liefhebber bent of gewoon een fan van boeiende televisie, dit komende seizoen garandeert een onvergetelijke reis naar de wereld van stenen en innovatie.

Markeer je agenda!

Dus markeer je agenda en maak je klaar voor een fantastisch avontuur met Ruben Nicolai, Kurt Rogiers en een nieuw scala aan getalenteerde bouwers. LEGO Masters keert terug deze november en brengt vreugde, creativiteit en eindeloze mogelijkheden naar schermen op RTL en VTM.