Dit is het nieuwe LEGO Marvel Spider-Man Masker

Brickyes

Vanaf 1 januari kunnen Marvel-fans hun liefde voor de iconische web-slinger, Spider-Man, op een geheel nieuwe manier tonen met de lancering van LEGO® Marvel Spider-Man's Masker (76285). Deze authentieke en gedetailleerde bouwset is vanaf nu 1 januari voor een prijs van €69,99.

Dit is het nieuwe LEGO® Marvel Spider-Man's Masker Dit is het nieuwe LEGO® Marvel Spider-Man's Masker

Met 487 stukjes biedt deze bouwset een meeslepende ervaring voor volwassen Marvel-liefhebbers. Het resultaat is een indrukwekkend model van meer dan 19 cm hoog, zorgvuldig geplaatst op een stevige standaard met een naamplaatje.

De LEGO® Marvel Spider-Man's Mask is een getrouwe recreatie van het iconische hoofddeksel van de web-slinger, een personage dat een onmiskenbare rol speelt in het Marvel Cinematic Universe. De bouwset belooft niet alleen een belonende uitdaging voor modelbouwers, maar ook een collector's item voor elke Marvel-fan.

Kenmerken en details

Enkele opvallende kenmerken van de LEGO® Marvel Spider-Man's Mask zijn onder andere:

Bouw en Display: Het voltooide Spider-Man-model rust elegant op een standaard met een naamplaatje, waardoor het een ideaal pronkstuk is voor elk bureau, boekenplank of vitrinekast.

Uitdagende Ervaring: Modelbouwers kunnen zich verliezen in deze meeslepende bouwervaring, waarbij ze een Marvel-personage tot leven brengen dat deel uitmaakt van de geschiedenis van stripboeken.

Verzamelbaar LEGO® Marvel Model: Deze bouwset is ontworpen voor ervaren modelbouwers en kan bewonderd worden waar het ook wordt tentoongesteld.

Bij het bekijken van de foto's zien we enkele grote LEGO-platen die de voorkant van het masker compleet maken, wat bijdraagt aan de indrukwekkende en gedetailleerde uitstraling van het uiteindelijke model.

Voor alle Marvel-fans die op zoek zijn naar een unieke manier om hun bewondering voor Spider-Man te tonen, is de LEGO® Marvel Spider-Man's Mask een must-have toevoeging aan hun collectie. Deze bouwset biedt niet alleen een boeiende bouwervaring, maar ook een prachtige herinnering aan een van de meest geliefde superhelden aller tijden.

Fan van Spider-man - bekijk dan ook deze sets: