LEGO Marvel 76294: X-mansion set op komst

Brickyes

LEGO liefhebbers en Marvel fans hebben reden tot vreugde met de aankomende release van de LEGO Marvel 76294 set, met X-mansion. Gepland om op 1 november in de schappen te liggen, belooft deze zeer verwachte set een genot te zijn voor verzamelaars en bouwers.

LEGO Marvel 76294: Xavier's school for the gifted youngsters set op komst LEGO Marvel 76294: Xavier's school for the gifted youngsters set op komst

Set details

Met maar liefst 3093 stukjes biedt deze set een uitdagende en lonende bouwervaring. Het gedetailleerde ontwerp vangt de essentie van het X-mansion, waardoor een gedetailleerde en meeslepende omgeving ontstaat voor je favoriete LEGO Marvel personages.

Minifiguren in overvloed

Een van de meest opwindende aspecten van deze set is de inclusie van 10 minifiguren, hoewel hun identiteiten voorlopig in mysterie gehuld blijven. Marvel kenners speculeren al over welke personages zullen verschijnen binnen deze iconische setting. Zullen het de X-Men zelf zijn, of misschien andere geliefde Marvel-helden en -schurken?

Prijs en beschikbaarheid

Met een prijs van €299,99 vertegenwoordigt deze set een aanzienlijke investering voor LEGO liefhebbers, maar één die velen ongetwijfeld de moeite waard zullen vinden voor de schaal en het detail die het belooft. Beschikbaar vanaf 1 november, willen fans hun agenda markeren en klaarstaan om hun eigen stukje LEGO Marvel geschiedenis veilig te stellen.

Blijf op de hoogte

Hoewel details momenteel schaars zijn, wees gerust dat zodra er meer informatie beschikbaar komt, wij hier zullen zijn om je op de hoogte te houden. Houd een oogje in het zeil voor verdere aankondigingen en inzichten in wat belooft een onvergetelijke toevoeging te zijn aan het LEGO Marvel universum.

Blijf op de hoogte voor meer updates naarmate de releasedatum nadert!

Ben je fan van LEGO Marvel? Kijk dan een keertje naar onderstaande sets: