LEGO Marvel 40671 potted Groot brickheadz - Lancering gepland voor februari 2024

Brickyes

LEGO-fans en Marvel-enthousiasten over de hele wereld kunnen zich verheugen op een nieuwe toevoeging aan de populaire Brickheadz-reeks. De LEGO Marvel 40671 Potted Groot Brickheadz-set wordt naar verluidt gelanceerd in februari 2024.

LEGO groot

Groot, in Brickheadz-stijl

Een van de meest geliefde personages uit de Guardians of the Galaxy-filmreeks, Groot, krijgt een unieke LEGO-behandeling in deze set. In plaats van een volledige minifiguur, wordt Groot gepresenteerd in een potted plant-versie die perfect past bij zijn iconische uitspraak: "I am Groot." Fans kunnen zich verheugen op het bouwen van deze schattige en herkenbare Brickheadz-interpretatie van Groot.

Set Details

Hoewel er nog geen officiële bevestiging is van LEGO, zijn er al enkele details uitgelekt over de set. Hier zijn enkele verwachte specificaties:

  • Setnummer: LEGO Marvel 40671
  • Naam: Potted Groot Brickheadz
  • Aantal stukjes: Nog niet bekend, maar typisch voor Brickheadz-sets
  • Release Datum: Februari 2024 (gerucht)

Houd je ogen open

Hoewel de release van de LEGO Marvel 40671 Potted Groot Brickheadz-set nog niet officieel is bevestigd door LEGO, hebben geruchten en lekken de opwinding onder fans aangewakkerd. LEGO-fans en Marvel-enthousiastelingen worden aangemoedigd om de officiële LEGO-kanalen en nieuwsbronnen in de gaten te houden voor aankondigingen en updates met betrekking tot deze langverwachte set.

Ben je fan van brickheads, kijk dan eens naar onderstaande sets:

Vind de beste prijs