LEGO lanceert Minifiguren Serie 26: Ruimte 71046- Verken de sterren met deze nieuwe verzamelbare minifiguren!

Brickyes

Ontdek een universum van eindeloze mogelijkheden met de nieuwste toevoeging aan de LEGO Minifiguren Serie: Ruimte Serie 26 (setnummer 71046). Deze opwindende collectie brengt de grenzeloze avonturen van het heelal tot leven, met een diverse cast van ruimteverkenners, buitenaardse wezens en intergalactische ontdekkingsreizigers.

Serie 26: Ruimte

LEGO 71046 Minifiguren Serie 26: Ruimte gelanceert

LEGO heeft zojuist de nieuwe Minifiguren Serie 26: Ruimte uitgebracht, een spannend thema voor kinderen van 5 jaar en ouder. Deze verrassingsdoosjes bevatten gedetailleerde minifiguren met een ruimtethema die kunnen worden toegevoegd aan een bestaande verzameling, neergezet kunnen worden als displaystukken of gebruikt kunnen worden voor rollenspellen.

Verzamel 1 van de 12 Minifiguren uit de Ruimte Serie

In elk doosje vind je 1 willekeurige LEGO minifiguur uit de Ruimte Serie, met in totaal 12 verschillende personages om te verzamelen. Sommige van de personages zijn onder andere de Blacktron mutant, ijsplaneetverkenner, bedrieger, robotbutler, buitenaardse keverachtige, retro ruimteheldin, androïde verpleegster, fan in vliegende schotelpak, M-Tron gewichtheffer, buitenaardse toerist, Orion en astronaut in de ruimte.

Authentieke accessoires en veel speelplezier

Elke ruimteminifiguur wordt geleverd met minstens 1 authentiek accessoire, zoals de pinguïn bij de ijsplaneetverkenner, de camera bij de buitenaardse toerist en de bessen bij de buitenaardse keverachtige. Deze accessoires voegen extra speelmogelijkheden toe aan de verzamelervaring.

Urenlang LEGO speelplezier voor kinderen

De Minifiguren Serie 26: Ruimte biedt kinderen de mogelijkheid om eindeloze avonturen tussen de sterren te bedenken. Of ze nu alleen spelen of samen met vrienden, deze limited edition minifiguren stimuleren de creativiteit van kinderen en zorgen voor urenlang speelplezier.

Verkrijgbaarheid en prijs

De LEGO Minifiguren Serie 26: Ruimte is beschikbaar vanaf 1 mei 2024 en heeft een adviesprijs van €3,99 per verrassingsdoosje. Dit maakt het een ideaal cadeau voor LEGO fans en kinderen die een leuke traktatie hebben verdiend.

Belangrijkste features van de LEGO Minifiguren Serie 26: Ruimte:

  • Ruimtespeelgoed om te verzamelen voor kinderen vanaf 5 jaar
  • 12 verschillende ruimtefiguren om te verzamelen, waaronder robotbutler, astronaut in de ruimte en androïde verpleegster
  • Authentieke accessoires bij elke minifiguur
  • Speelmogelijkheden voor rollenspellen en creatieve avonturen
  • Verkrijgbaar vanaf 1 mei 2024 voor €3,99 per verrassingsdoosje