Lego lanceert exclusieve Mini Stoomboot Willie set ter ere van Disney's 100ste verjaardag

Brickyes

Lego heeft zojuist een nieuwe set uitgebracht ter ere van Disney's 100ste verjaardag. Deze Mini Stoomboot Willie (40649).

Mini Stoomboot Willie Lego lanceert exclusieve Mini Stoomboot Willie set ter ere van Disney's 100ste verjaardag

Nostalgisch ontwerp

De Mini Stoomboot Willie set bestaat uit een bouwbare boot, die een zeer nauwkeurige replica is van de originele stoomboot uit de Disney-film. De boot is gemaakt van zwart-witte stenen, wat bijdraagt aan de nostalgische uitstraling van het model. Het schoepenrad op de stoomboot is draaibaar en de stoompijpen kunnen op en neer worden bewogen. Dit maakt de set perfect voor leuke rollenspellen.

Belangrijkste features:

  • Bouw een icoon: Vier Disney's 100ste verjaardag met deze exclusieve LEGO® - Disney Mini Stoomboot Willie set.
  • Nostalgisch model: De set bestaat uit een bouwbare boot in zwart-wit, met een draaibaar schoepenrad en beweegbare stoompijpen. Het is een eerbetoon aan het filmdebuut van het beroemde personage.
  • Afmetingen: De bouwbare stoomboot is ongeveer 13 cm hoog, 20 cm lang en 11 cm breed. Het vormt een fraaie blikvanger in huis of in je (thuis)kantoor.

De Mini Stoomboot Willie set is een must-have voor elke LEGO® - Disney fan. Het biedt een unieke kans om Disney's 100ste verjaardag te vieren en tegelijkertijd te genieten van het bouwplezier dat LEGO biedt.

 De set is alleen verkrijgbaar als GWP bij aankoop van Disney sets (Star wars an Marvel vallen hier ook onder) vanaf €100. Deze actie loopt vanaf 23 oktober. 

Bekijk alle foto's en details op de site van LEGO