LEGO Kluis in Goudgrijp (40598) GWP Set details nu bekend!

Brickyes

De magische wereld van Harry Potter komt op een geheel nieuwe manier tot leven dankzij de nieuwste aanwinst in de LEGO Harry Potter collectie. LEGO-fans en tovenaars in spe kunnen zich verheugen op de gloednieuwe LEGO Kluis in Goudgrijp (setnummer 40598), een exclusieve Gift With Purchase (GWP) set die verkrijgbaar is bij aankopen van 130 euro of meer aan LEGO Harry Potter sets.

LEGO Kluis in Goudgrijp LEGO Kluis in Goudgrijp

Deze opmerkelijke set biedt niet alleen bouwplezier, maar ook de mogelijkheid om een functionele kluis en spaarpot te creëren, terwijl iconische scènes uit de Harry Potter serie tot leven worden gebracht.

Levendige Details en Functionaliteit

Met maar liefst 212 delen is de LEGO Kluis in Goudgrijp gericht op jonge tovenaars en heksen vanaf 8 jaar oud, en trekt evenzeer de aandacht van langdurige Harry Potter liefhebbers die op zoek zijn naar een nieuwe manier om hun passie te beleven.

Het meest opvallende kenmerk van deze set is zonder twijfel de mogelijkheid om je eigen Kluis in Goudgrijp te bouwen. De kluis, met een realistische beweegbare deur, een afneembare achterzijde en een bovenste muntgleuf, is niet alleen visueel aantrekkelijk, maar ook functioneel. Als kers op de taart wordt de set geleverd met een minifiguur van een kobold, die de magische bewoners van de Goudgrijp Tovenaarsbank vertegenwoordigt, en een kluiskarretje dat soepel over de meegeleverde rails kan bewegen.

Wat deze GWP-set nog specialer maakt, is de veelzijdigheid ervan. De LEGO Kluis in Goudgrijp kan niet alleen gebouwd en tentoongesteld worden, maar dient ook als praktische spaarpot. Met zijn oog voor detail en aandacht voor de unieke eigenschappen van de tovenaarswereld, biedt deze set een meeslepende ervaring die verder gaat dan alleen bouwen.

Wees snel

Bekijk de set op de LEGO site

Of je nu een trouwe fan bent van de Harry Potter serie of simpelweg houdt van creatief bouwen, de LEGO Kluis in Goudgrijp GWP Set belooft een spannende toevoeging te zijn aan de wereld van LEGO en tovenarij. Mis deze kans niet om een stukje magie in handen te krijgen bij je volgende aankoop van LEGO Harry Potter sets van 130 euro of meer. Laat je verbeelding de vrije loop en dompel jezelf onder in de betoverende avonturen van deze nieuwe LEGO set! Wees er wel snel bij want de aanbieiding is geldig tot 10 september.