LEGO Ideas winnaars bekend: Twilight Cullen House & Botanical Garden

Brickyes

In een opwindende ontwikkeling heeft LEGO zojuist twee nieuwe LEGO Ideas-sets goedgekeurd die de harten van bouwliefhebbers en fans van Twilight zullen veroveren. De sets beloven niet alleen indrukwekkende bouwervaringen, maar ook esthetische pracht voor de displayplank.

LEGO Ideas winnaars bekend: Twilight Cullen House & Botanical Garden

Botanical Garden: Een groene oase

Het LEGO Ideas-ontwerp van de Botanische Tuin belooft een serene ontsnapping aan de stedelijke drukte. Met een volledig beglaasde kas, neoklassieke gevel en een overvloed aan botanische soorten, zorgt deze set voor een ware speeltuin voor natuurliefhebbers. Het ontwerp, geïnspireerd door historische gietijzeren kassen, omvat een centrale wenteltrap die toegang biedt tot een balkon met een close-up van majestueuze bomen. Met een stukentelling van 3000 en acht minifiguren, waaronder accessoires en een schattige hond, wordt dit een meesterwerk op het bouwtafeltje.

Twilight Cullen Huis: Een Hommage aan de Vampierenwereld

Voor fans van de Twilight Saga is het Twilight Cullen Huis een onmisbare toevoeging aan de LEGO-collectie. Het driedelige "Hoke House" is een waar kunstwerk, met tal van verwijzingen naar de boeken en films. De set van 2,995 stukken bevat onder andere een brick-built weerwolf en aangepaste bedrukte tegels die elk boekomslag vertegenwoordigen. Voor de vampierenliefhebbers is er zelfs geen bed aanwezig, want vampiers hebben geen slaap nodig. Met de mogelijkheid om scènes na te spelen, zoals het spelen van vampierhonkbal met een bijbehorende knuppel en handschoen, belooft deze set een unieke en boeiende bouwervaring.

Wat te verwachten en waar we naar uitkijken

Beide LEGO Ideas-sets beloven niet alleen gedetailleerde bouwplezier, maar ook esthetisch genot voor fans van architectuur, natuur, en vampieren. De aandacht voor details, zoals de verwijzingen naar de Twilight-boeken en films, geeft de sets een extra laag voor de fans. We zijn benieuwd hoe LEGO de ontwerpen tot leven zal brengen met de uiteindelijke bouwstenen en kleuren.

Als LEGO-liefhebbers kijken we reikhalzend uit naar het moment waarop deze sets beschikbaar zullen zijn voor aankoop. De Botanische Tuin en het Twilight Cullen Huis beloven een opwindende toevoeging te worden aan de LEGO-collectie, waardoor bouwers en fans hun passie voor natuur en Twilight op unieke wijze kunnen beleven.