Ontdek de nieuwe Oriënt-Express (21344) van LEGO

Brickyes

LEGO-liefhebbers kunnen zich opmaken voor een nostalgische reis terug naar de gouden dagen van het treinreizen met de onthulling van het betoverende LEGO® Ideas displaymodel - de Oriënt-Express (21344). Deze verbluffende creatie belichaamt de elegantie en grandeur van een vervlogen tijdperk, biedt een gedetailleerde blik op de historische stoomtrein en biedt een meeslepende bouwervaring voor fans van treinen, geschiedenis en reizen.

De Oriënt-Express Ontdek het nieuwe Oriënt-Express displaymodel van LEGO

Een historisch juweel

De set, bestaande uit een locomotief, tender, restauratiewagon en slaaprijtuig, neemt bouwers mee op een reis door de tijd. Met afneembare daken onthult het de minutieus vormgegeven interieurs, inclusief verbluffende details zoals ingelegde panelen en een verbluffend spiegeleffect boven het eersteklas bed in de slaapwagen.

Aan boord van de Oriënt-Express

Met niet minder dan 8 LEGO minifiguren, waaronder een stationsmedewerker, een hertogin en zelfs een filmregisseur - geïnspireerd door de fan die deze set heeft bedacht - biedt de Oriënt-Express een breed scala aan personages. Het instructieboekje en de LEGO Builder app begeleiden elke stap van deze boeiende bouwervaring.

Details en authenticiteit

De set belooft een scala aan authentieke details, waaronder een backgammonbord, buitenversieringen die de Parijs-Istanbul route markeren en nog veel meer. Een ware traktatie voor liefhebbers van geschiedenis en treinen!

Het verzamelmodel van deze historische trein strekt zich uit tot ongeveer 12 cm hoog, 116 cm lang en 8 cm breed, wat zorgt voor een opvallend displaystuk dat elke ruimte verfraait.

Een verhaal om te ontdekken

Naast stapsgewijze bouwinstructies bevat de set ook een geïllustreerd boekje dat het verhaal van de Oriënt-Express vertelt, met interviews met zowel de fan die het idee heeft bedacht als de LEGO® ontwerpers.

De LEGO® Ideas Oriënt-Express (21344) nodigt je uit om de pracht en praal van dit historische icoon te herbeleven en brengt de glorie van reizen uit een andere tijd rechtstreeks naar je bouwtafel.

Beschikbaarheid en prijs

De LEGO Ideas Oriënt-Express (21344) is beschikbaar vanaf 1 december 2023 en heeft een prijs van €299,99.