LEGO Icons Dune Atreides Royal Ornithopter (10327) beschikbaar voor pre-order

Brickyes

LEGO heeft zojuist een gedetailleerde en indrukwekkende bouwset onthuld: de LEGO® Icons Dune Atreides Royal Ornithopter (10327). Deze bouwset, voor volwassenen, biedt een kans om een meesterwerk van Huis Atreides in LEGO-vorm te creëren. En het beste nieuws? Deze set is nu al beschikbaar voor pre-order! De set kost €164,99. Het duurt alleen nog wel even voordat je de set dan ook ontvangt, de set wordt pas vanaf 1 februari 2024 geleverd.

LEGO Icons Dune Atreides Royal Ornithopter (10327) beschikbaar voor pre-order

Het Dune Atreides Royal Ornithopter replica-model belooft een meeslepende ervaring voor fans en verzamelaars van de film uit 2021. De set bevat 1369 onderdelen en biedt veel details, waardoor het lijkt alsof het rechtstreeks uit de woestijnen van Arrakis komt.

Uitklapbare vleugels en landingsgestel

Een van de meest opvallende kenmerken van deze LEGO-set is de mogelijkheid om de vleugels van het Ornithopter uit te vouwen en te bewegen, een uitklapbaar landingsgestel, en een cockpit die open kan. Hierdoor kun je zowel vlieg- als landingsmodi creëren, waardoor je de meest iconische scènes uit de film kunt nabootsen.

Minifiguren

Maar het gaat niet alleen om het vliegtuig; de set bevat ook acht bekende personages uit de film, waaronder Paul Atreides, Vrouwe Jessica, Gurney Halleck, Chani, Leto Atreides, Liet Kynes, Duncan Idaho en Baron Harkonnen in zijn karakteristieke lange gewaad. Deze minifiguren zijn prachtig ontworpen en voegen een extra laag authenticiteit toe aan het bouwproject.

Deze bouwset is een echt verzamelobject voor fans van "Dune." Of je nu een fervent bouwer bent of gewoon een filmliefhebber, dit meesterwerk zal zeker een speciale plek in je hart en op je plank verdienen. Het model heeft indrukwekkende afmetingen van ongeveer 23 cm hoog, 57 cm lang en 79 cm breed wanneer de vleugels zijn opengevouwen.

Dus, als je op zoek bent naar het perfecte cadeau voor een Dune-fan of gewoon je eigen liefde voor de film wilt vieren, pre-order deze verbluffende LEGO Icons Dune Atreides Royal Ornithopter bouwset dan nu!