LEGO® Icons Concorde bouwset: Een supersonische ervaring voor volwassenen!

Brickyes
Concorde

Ontdek de LEGO® Icons Concorde bouwset voor volwassenen

Maak je klaar voor een supersonische reis met de nieuwe LEGO® Icons Concorde bouwset voor volwassenen. Deze set stelt je in staat om een gedetailleerde replica te bouwen van 's werelds beroemdste supersonische commerciële passagiersvliegtuig. Neem de tijd en geniet van een bewuste bouwervaring terwijl je de ongelooflijk authentieke details van dit iconische vliegtuigmodel tot leven brengt.

Authentieke details en realistische functies

Net als het echte Engels-Franse passagiersvliegtuig heeft deze LEGO® Icons Concorde bouwset een kantelbare hangende neus, een werkend landingsgestel, een intrekbaar staartwiel, deltavleugels met beweegbare elevons en scharnierende boven- en onderroeren. Daarnaast beschikt het model over een toegankelijk zitgedeelte en wordt het geleverd met een standaard, zodat je het vliegtuig in verschillende modi kunt neerzetten - vlieg-, start- of landingsmodus.

Maak ruimte voor ontspanning

De LEGO® Icons Concorde bouwset is niet alleen een geweldige uitdaging voor LEGO fans, maar ook een perfect cadeau voor vliegtuigliefhebbers. Met deze set kun je je eigen wereld creëren en genieten van een ontspannende bouwervaring. Het model is ca. 15 cm hoog, 105 cm lang en 43 cm breed, waardoor het een indrukwekkende aanvulling is op elke LEGO verzameling.

Beschikbaarheid en prijs

De LEGO® Icons Concorde bouwset voor volwassenen is vanaf 7 september 2023 verkrijgbaar. De set heeft een adviesprijs van €199.99. Wees er snel bij en bestel deze unieke bouwset om je LEGO collectie uit te breiden met dit iconische vliegtuigmodel.