LEGO Icons 10391: Pharrell Williams brengt "Over the Moon" tot leven in een iconische set: nu als pre order!

Brickyes

LEGO-fans en kunstliefhebbers kunnen hun hart ophalen, want de iconische artiest Pharrell Williams werkt samen met LEGO voor een unieke creatie. De nieuwe set, LEGO Icons 10391 "Over the Moon," combineert de fantasie van ruimtevaart met de creatieve flair van Williams. Deze set belooft een visuele ervaring te bieden die zowel uitdagend als inspirerend is. Hieronder vind je alles wat je moet weten over deze bijzondere toevoeging aan de LEGO Icons-serie.

LEGO Icons 10391: Pharrell Williams brengt "Over the Moon" tot leven in een iconische set

Een kunstwerk in LEGO stukjes

Met 966 stukjes biedt de set een uitdagende en bevredigende bouwervaring. De details zijn zorgvuldig uitgewerkt, waardoor bouwers zich volledig kunnen onderdompelen in het creatieve proces. Hoewel het aantal stukjes niet uitzonderlijk hoog is, maakt de complexiteit van het ontwerp dit een set die zelfs ervaren bouwers zal aanspreken.

Prijs en beschikbaarheid

LEGO Icons 10391 "Over the Moon" is vanaf 20 september 2024 verkrijgbaar en nu als pre-order voor een prijs van €109,99. Gezien de omvang en het unieke ontwerp van de set, is de prijs een goede weerspiegeling van de kwaliteit en de exclusiviteit die deze samenwerking biedt.

Een indrukwekkende 60 cm hoge raket

Het middelpunt van de set is een indrukwekkende 60 cm hoge zwarte raket, die wordt ondersteund door kleurrijke vliegtuigstrepen. Deze strepen geven de illusie dat de raket opstijgt, wat een dynamisch effect aan de set toevoegt. De gouden cockpit vormt een elegant contrast met de rest van de raket, waardoor het ontwerp een luxe uitstraling krijgt.

Grote rookwolk als basis

De basis van de raket wordt gevormd door een grote rookwolk, die een solide en stabiele fundering biedt voor het imposante bouwwerk. Deze wolk voegt niet alleen stabiliteit toe, maar versterkt ook de illusie van een raketlancering, wat bijdraagt aan de algehele esthetiek van de set.

Creëer je eigen ruimtereiziger

Een van de meest opvallende onderdelen van deze set is de zwarte kubus die als display fungeert. Deze kubus bevat 7x7 (49) minifiguur hoofdjes, waarmee je je eigen spaceman kunt creëren. Dit geeft bouwers de vrijheid om hun eigen creativiteit te uiten en een persoonlijk tintje aan de set toe te voegen.

Conclusie: Een must-have voor LEGO- en Pharrell Williams-fans

LEGO Icons 10391 "Over the Moon" is niet zomaar een bouwset, het is een kunstwerk dat het resultaat is van een unieke samenwerking tussen LEGO en Pharrell Williams. Met zijn indrukwekkende grootte, creatieve elementen en luxe details, zal deze set ongetwijfeld een gewilde aanvulling zijn voor elke verzameling. Mis de release op 20 september 2024 niet en bereid je voor om over de maan te gaan met deze buitengewone LEGO-set!

Ben je fan van LEGO Icons? Kijk dan een keer naar onderstaande sets:

Vind de beste prijs