UPDATE! LEGO icons 10341: Artemis one rocket en launchpad officiële reveal

Brickyes

LEGO's nieuwste toevoeging aan het Icons-thema brengt een eerbetoon aan de grensverleggende wereld van ruimtevaart. Met de Artemis One Rocket & Launchpad set kunnen bouwers de iconische momenten van ruimteverkenning opnieuw beleven door middel van de kracht van creativiteit en verbeelding.

LEGO icons 10341: Artemis one rocket en launchpad verwacht in mei foto van CNN

Duik diep in de details Met 3601 stenen van avontuur en uitdaging

Met een indrukwekkend aantal van 3601 stenen biedt deze set een diepgaande bouwervaring die zowel beginners als ervaren LEGO-fans zal uitdagen en inspireren. Elke steen draagt bij aan het realisme en de complexiteit van de Artemis One Rocket en zijn lanceerplatform, waardoor een meeslepende en bevredigende bouwervaring wordt gecreëerd.

Geen minifiguren, alleen de pure essentie van ruimteverkenning

In een bewuste keuze om de aandacht te richten op de verbluffende details van het ruimteschip en de lanceringinstallatie, bevat de Artemis One Rocket & Launchpad set geen minifiguren. Dit stelt bouwers in staat zich volledig onder te dompelen in het bouwproces en de omvang van de ruimtevaarttechnologie te waarderen.

Prijs

Met een prijs van €259,99 is de Artemis One Rocket & Launchpad set een investering in educatief plezier en verkenning die zijn waarde voor vele generaties zal behouden. Het is meer dan alleen een bouwset; het is een venster naar het verleden, het heden en de toekomst van ruimtevaart.

Reserveer je plaats in de ruimtevaartgeschiedenis met LEGO's nieuwste meesterwerk

Markeer je kalenders op 15 mei 2024, wanneer de Artemis One Rocket & Launchpad set beschikbaar zal zijn om jouw ruimtevaartavontuur te beginnen. Mis deze kans niet om een meesterwerk van bouwkunst en verkenning te ervaren, rechtstreeks vanuit het comfort van je eigen huis.

 

Ben je fan van LEGO Icons? Kijk dan een keer naar onderstaande sets:

Vind de beste prijs