LEGO Icons 10338 Transformers Bumblebee officiële reveal

Brickyes

LEGO-fans en Transformers-liefhebbers kunnen hun hart ophalen: de officiële onthulling van de LEGO Icons 10338 Transformers Bumblebee is een feit. Met indrukwekkende details en een iconisch design belooft dit nieuwe model een hit te worden onder verzamelaars en bouwliefhebbers. Lees verder voor alle details over dit spannende nieuwe product.

LEGO Icons 10338 Transformers Bumblebee officiële reveal

Een iconisch ontwerp

Het LEGO Icons 10338 Transformers Bumblebee model brengt de geliefde Transformers-personage tot leven met een verbluffend aantal van 950 stenen. Dit gedetailleerde model is 16 cm breed en 24 cm hoog, perfect om te pronken in elke LEGO- of Transformers-collectie. Een van de meest opwindende kenmerken van deze set is dat Bumblebee kan transformeren van robot naar gele Beetle-auto zonder dat je stukjes hoeft te verwijderen. De constructie is zowel uitdagend als bevredigend, waardoor het een geweldige toevoeging is voor volwassen bouwers.

Prijs en beschikbaarheid

De LEGO Icons 10338 Transformers Bumblebee zal te koop zijn voor een prijs van €89,99. LEGO Insiders krijgen een exclusieve voorverkoop op 1 juli 2024, dezelfde dag waarop het product officieel wordt gelanceerd. Dit biedt trouwe LEGO-fans de kans om als een van de eersten dit unieke model te bemachtigen.

Aanbevolen leeftijd

Met een aanbevolen leeftijd van 18+, is deze set speciaal ontworpen voor volwassen bouwers. De complexiteit en het detailniveau van het model maken het een ideaal project voor ervaren LEGO-fans die op zoek zijn naar een nieuwe uitdaging.

Conclusie

Met de officiële onthulling van de LEGO Icons 10338 Transformers Bumblebee is de opwinding onder LEGO- en Transformers-fans terecht hoog. Deze set combineert gedetailleerde bouwtechnieken met een geliefd popcultuuricoon, en dat alles voor een redelijke prijs. Zorg ervoor dat je 1 juli 2024 in je agenda markeert, zodat je deze kans niet mist om een van de eerste eigenaren van deze unieke set te worden.

Ben je fan van LEGO Icons? Kijk dan een keertje naar onderstaande sets:

Vind de beste prijs