LEGO Icons 10333: The Lord of the Rings - Barad-dûr vandaag verkrijgbaar voor LEGO insiders!

Brickyes

De LEGO-gemeenschap is vandaag in rep en roer met de lancering van een van de meest langverwachte sets van het jaar. LEGO Icons 10333: The Lord of the Rings - Barad-dûr is nu exclusief verkrijgbaar voor LEGO Insiders. Dit indrukwekkende bouwproject brengt de duistere toren van Sauron tot leven in verbluffend detail. Hier is alles wat je moet weten over deze fantastische set.

barad.png

Een iconische toren

Barad-dûr, de zwarte toren van Sauron, is een van de meest herkenbare structuren uit J.R.R. Tolkien's legendarische trilogie, "The Lord of the Rings". Deze LEGO-replica belooft zowel fans van de boeken als de films te verbluffen met zijn nauwkeurigheid en detail. Met 5471  stukjes vormt deze set een serieuze uitdaging voor zelfs de meest ervaren bouwers.

Details en kenmerken

LEGO Icons 10333 bevat een indrukwekkend aantal details die de duistere en onheilspellende aard van Barad-dûr perfect weergeven. De set bevat onder andere:

  • Afmetingen: 83 cm hoog, 45 cm breed en 30 cm diep
  • Stukken:  5471  LEGO-stukken, die zorgen voor een complexe en boeiende bouwervaring.
  • Speciale Elementen: Unieke LEGO-stukken en minifiguren, waaronder een exclusieve Sauron-minifiguur.
  • Verlichting: Lichtgevende elementen die de toren extra sinister maken in het donker.

Exclusief voor LEGO insiders

Als je een LEGO Insider bent, heb je het voordeel om deze set als eerste te bemachtigen. Dit exclusieve voorrecht geeft leden toegang tot de set voordat deze algemeen verkrijgbaar is. Dit biedt niet alleen de kans om een uniek stuk te bezitten, maar ook om als een van de eersten de uitdagende bouw te ervaren.

Hoe word je een LEGO insider?

Als je nog geen LEGO Insider bent, is het eenvoudig om je aan te melden. Ga naar de officiële LEGO-website en registreer je voor het Insider-programma. Dit geeft je niet alleen vroege toegang tot nieuwe sets zoals Barad-dûr, maar ook andere voordelen zoals exclusieve aanbiedingen, previews en beloningen.

De perfecte aanvulling voor je verzameling

Of je nu een  verzamelaar bent of een fan van "The Lord of the Rings", LEGO Icons 10333: Barad-dûr is een must-have. De gedetailleerde constructie en het grootschalige ontwerp maken het een centraal stuk in elke collectie. De set biedt niet alleen urenlang bouwplezier, maar ook een verbluffend eindresultaat dat indruk zal maken op iedereen die het ziet.

Fan van Lord of the Rings? Bekijk dan ook eens deze sets: