LEGO Icons 10332 Medieval town square release op 3 maart 2024

Brickyes

Het is tijd om terug te reizen naar de betoverende tijd van middeleeuwse steden en levendige handelspleinen met de aankomende release van LEGO Icons 10332: Middeleeuws Stadsplein. Deze prachtige set, gepland om uit te komen op 3 maart 2024, neemt bouwers mee op een nostalgische reis door de geschiedenis, compleet met een rijkdom aan details en historische flair.

LEGO Icons 10332 Medieval town square release op 3 maart 2024

Wat kan je van de set verwachten?

Met een indrukwekkende 3304 stukjes biedt deze set een uitdagend maar lonend bouwproject voor LEGO-liefhebbers van alle leeftijden. Tijdens het bouwproces worden bouwers ondergedompeld in een wereld van oude boerderijen, kaasfabrieken, herbergen met gebroken bijlen, schildenmakerijen en wachttorens, elk met hun eigen unieke charme en karakter.

Een van de meest opvallende kenmerken van deze set is de aandacht voor detail. Elk gebouw is zorgvuldig ontworpen met oog voor historische authenticiteit en creatieve flair. Van de verweerde muren van de oude boerderij tot de rokende schoorstenen van de kaasfabriek, elk element draagt bij aan de levendige sfeer van een middeleeuws stadssilhouet.

Maar wat zou een middeleeuws stadsplein zijn zonder zijn kleurrijke bewoners? Gelukkig wordt deze set geleverd met een scala aan minifiguren, waaronder een schurk, timmerman, belastinginner, tapijtkweker en schildwachttorenwacht, samen met een aantal schattige dieren om het plein tot leven te brengen.

De LEGO Icons 10332: Middeleeuws Stadsplein belooft niet alleen urenlang bouwplezier, maar ook een onvergetelijk speelervaring. Met zoveel mogelijkheden voor verhalen en avonturen, is deze set een must-have voor elke LEGO-verzamelaar of geschiedenisliefhebber.

De set zal verkrijgbaar zijn voor €229,99 en belooft een waardevolle toevoeging te zijn aan elke LEGO-collectie.

Ben je fan van LEGO Icons? Kijk dan een keer naar onderstaande sets: