LEGO House (21037) nu ook online te koop

Brickyes

LEGO® liefhebbers en architectuur aficionado's, bereid je voor op een unieke ervaring, want het LEGO® House model is nu direct beschikbaar, en niet alleen in het LEGO House zelf, maar ook online! Deze bijzondere set neemt je mee op een reis door 21 unieke, in elkaar grijpende ruimtes, met transparante gevelelementen, een kleurrijk dak, dakterrassen en indrukwekkende buitentrappen. Het is niet alleen een bouwpakket, maar een eerbetoon aan het echte LEGO House, dat nu in de palm van je handen ligt.

LEGO House (21037) LEGO House (21037) nu ook online te koop

Een echte LEGO® interpretatie van architectonisch erfgoed

Dit LEGO Architecture model biedt een fascinerende interpretatie van het echte architectonische icoon, het LEGO® House. Met 21 vierkante ruimtes die naadloos in elkaar grijpen, transparante gevelelementen die licht laten schijnen door het bouwwerk, een veelkleurig dak dat de creativiteit weerspiegelt, en enorme buitentrappen die je naar onontdekte hoekjes van het model leiden. Het is een meesterwerk van design en LEGO®-kunst.

Ontdek het binnenplein en de LEGO boom der creativiteit

Haal het steenvormige sluitelement van het dak eraf en ontdek het grote binnenplein met een prachtige trap en de LEGO Boom der Creativiteit. Dit detailrijke LEGO model is ontworpen om liefhebbers van architectuur, reizen, geschiedenis en design een boeiende bouwervaring te bieden. De set is niet alleen een ode aan het LEGO House, maar ook een meeslepende reis door creativiteit en verbeelding.

Perfect als displaymodel

Dit LEGO Architecture model is niet alleen bedoeld om te bouwen; het is ook een perfect displaymodel voor thuis of op kantoor. Met een decoratief "LEGO® House"-naamplaatje en een bijgeleverd boekje met details over het ontwerp, architectuur en de historie van het gebouw, is het een waardevolle toevoeging aan elke LEGO collectie.

Een wereld van architectuur in LEGO®

De LEGO Architecture serie staat bekend om zijn eerbetoon aan de wereld van architectuur, en deze set is geen uitzondering. Speciaal ontwikkeld voor liefhebbers van reizen, architectuur, geschiedenis en design, bestaat deze set uit meer dan 770 LEGO® stenen en heeft het de volgende afmetingen: ca. 6 cm hoog, 22 cm breed en 19 cm diep.

Haal nu de magie van het LEGO House in huis en beleef een onvergetelijke bouwervaring met deze nu ook online verkrijgbare set!