LEGO heeft zojuist de LEGO® ICONS set Land Rover Classic Defender 90 uitgegeven

Brickyes
Land Rover Classic Defender 90

Ben je een fan van LEGO en Land Rover? Dan heb ik goed nieuws voor je! LEGO heeft zojuist de LEGO® ICONS set Land Rover Classic Defender 90 uitgegeven, een prachtige replica van het iconische voertuig dat al 75 jaar lang avonturen beleeft over de hele wereld.

Deze set bestaat uit 2.336 stukjes en laat je kiezen tussen twee versies: de klassieke wegversie in saliegroen of de avontuurlijke offroadversie met allerlei extra's zoals een dakrek, een snorkel, een lier, een gereedschapskist en nog veel meer. Je kunt de set dus aanpassen aan je eigen smaak en stijl.

Het bouwen van deze set is een leuke en uitdagende ervaring voor zowel LEGO als Land Rover liefhebbers. Je kunt genieten van de vele details die het originele model zo bijzonder maken, zoals de werkende besturing, de vering en het interieur. Bovendien kun je leren over de geschiedenis en het erfgoed van de Land Rover Defender, die sinds 1983 tot 2016 werd geproduceerd.

Als je deze set wilt kopen, kun je hem vanaf 1 april bestellen met het LEGO VIP programma, of vanaf 4 april voor iedereen.